Interview med ny driftleder

BS Landskabspleje har fået ny driftleder pr. 1.5.2020.

Byd derfor varmt velkommen til Jonna Lillelund! Vi har spurgt Jonna ind til, hvad hun har lavet førhen og hvordan hendes første uge i BS Landskabspleje har været.

Hvordan er din første uge i BS Landskabspleje gået? 

Fantastisk opstart med introduktionsskema samt arbejdsbeskrivelse og -ikke mindst- blomster. God intro med allround gennemgang af opgaver og besøg hos kunder.

Hvad har du lavet før jobbet hos BS Landskabspleje? 

Efter at have været aktiv anlægsgartner gennem mange år har jeg taget en uddannelse som urban landskabsingeniør på KU (Københavns universitet). Under uddannelsen har jeg været i praktik hos Frederikssund kommune, Plan- og byudvikling, hvor jeg har udarbejdet en strategi for kommunens træer, og senere i HedeDanmark, hvor jeg efterfølgende havde ansættelse i en midlertidig driftslederstilling.

Hvad bruger du din fritid på?

Familien! Herudover er haveanlæg og -pleje min største interesse. Desuden arbejder jeg i træ med fremstilling af unikamøbler – på hobbybasis.

Hvad synes du passede dig ift. Jobbet?

Alt! Faglighed, overblik/problemknusning, kundepleje, motivation og erfaringsdeling af/med gode folk i marken. Kanon god fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Hvilke ting glæder du dig til hos BS?

Jeg glæder mig til samarbejdet med kunder og gode kollegaer, driftsoptimeringen og at føle jeg kan gøre en forskel.

Jonna er, som du kan læse, godt igang med at gøre sit indtog i virksomheden. Hun vil i løbet af de næste par uger besøge mange af vores servicekunder. Vi glæder os!