BS Landskabspleje tilbyder

Huller i asfalten?

Hos BS Landskabspleje kan du få udbedret asfalthullerne i vejen. Vi arbejder med varm asfalt, som giver dig det bedste resultat. Indhent dit tilbud her – Det er 100% uforpligtende.

Snerydning og saltning

Vi tilbyder professionel snerydning og saltning til virksomheder og grundejerforeninger. Vil I også have sikre arealer at færdes på, når der er frost? Indhent uforpligtende tilbud her.

Grøn pleje og vedligeholdelse

Bor du i en grundejerforening, eller del af en virksomhed, hvor fællesarealerne skal holdes? Indhent et tilbud på en fast serviceaftale, hvor vi slår græsset og holder ukrudtet nede, lige her.

Træfældning

Træfældning tilbyder vi til alle kunder på hele Sjælland. Vi har stor viden og erfaring med professionel træfældning. Indhent dit tilbud her.

Flise- og Overfladerens

Har du fliser, facade, træterrasse eller anden overflade der trænger til rens og en kærlig hånd kan vi hjælpe med det. Vores afdeling “Dansk Rens” er den rette til opgaven – Se mere her

Træbeskæring

Træbeskæring findes i mange størrelser og former. Vi er eksperter i beskæringer, så du er altid i sikre hænder, når vi beskærer for dig. Få dit tilbud her.

Stub- og rodfræsning

Har du rødder der stikker op af jorden? Ja? Så kan vi hjælpe dig af med dem – Uanset størrelsen. Indhent dit tilbud her.

Slamsugning og spuling

Hos BS Landskabspleje kan vi foretage slamsugning, spuling og TV-inspektioner i alle størrelser på hele Sjælland. Indhent dit tilbud i dag. Læs mere her.

Ejendomsservice

Ejendomsservice er til dig, der vil have vedligeholdt jeres ejendom både inde og ude. Vi garanterer et seriøst stykke arbejde til gode priser. Indhent dit tilbud her.

Fejning af arealer

Vi tilbyder fejning med vores fejesugmaskine til både virksomheder, kommuner og foreninger. Du kan læse mere eller indhente din pris lige her.

Klipning af skrænter

Har du skrænter eller store bakker, der skal klippes eller tyndes helt ud? Så er vores Flailbot verdensklasse. Du kan se mere her og få din pris.

Få ny græsplæne

Vil du have et resultat med det samme? Så er rullegræs fantastisk! Vi står for både klargøring og udlægning af nyt rullegræs. Indhent uforpligtende tilbud her. 

Græspleje

Vi tilbyder at passe og pleje din græsplæne, så den altid fremstår smuk, grøn og velholdt. Dette er til både private husejere og virksomheder. Læs mere her.

Rengøring

Vi samarbejder med et af Danmarks bedste rengøringsselskaber, Norfac(Nordic Facility Management), for at opretholde vores professionelle omdømme som totalleverandør – Besøg dem her.