BS Landskabspleje tilbyder

Haveplaner

Går du og drømmer om en ny have, hvor dine ønsker og behov er i fokus, kan en Haveplan fra BS Landskabspleje hjælpe dine drømme godt på vej. Se mere her.

Ejendomsservice

Ejendomsservice er til dig, der vil have vedligeholdt jeres ejendom inde og ude. Vi garanterer et seriøst stykke arbejde til gode priser. Indhent dit tilbud her.

Grøn pleje og vedligeholdelse

Bor du i en grundejerforening, eller er du i en virksomhed, hvor fællesarealerne skal holdes? Indhent et tilbud på en fast serviceaftale, hvor vi slår græsset og holder ukrudtet nede lige her.

Træfældning

Træfældning tilbyder vi til alle kunder på hele Sjælland. Vi har stor viden og erfaring med professionel træfældning. Indhent dit tilbud her.

Stub- og rodfræsning

Hvis du har rødder der stikker op af jorden, så kan vi hjælpe dig af med dem. Uanset størrelsen. Indhent dit tilbud her.

Træbeskæring

Der findes forskellige former for træbeskæring. Vi er eksperter i beskæringer, så du er altid i sikre hænder, når vi beskærer hos dig. Få dit tilbud her.

Snerydning og saltning

Vi tilbyder professionel snerydning og saltning til virksomheder og grundejerforeninger. Vil I også have sikre arealer at færdes på, når der er frost? Indhent uforpligtende tilbud her.

Få ny græsplæne

Vil du have et resultat med det samme? Så er rullegræs fantastisk! Vi står for både klargøring og udlægning af nyt rullegræs. Indhent uforpligtende tilbud her. 

Huller i asfalten?

Hos BS Landskabspleje kan du få udbedret asfalthullerne i vejen. Vi arbejder med varm asfalt, som giver dig det bedste resultat. Indhent dit tilbud her – Det er 100% uforpligtende.

Fejning af arealer

Vi tilbyder fejning med vores fejesugmaskine til både virksomheder, kommuner og foreninger. Du kan læse mere eller indhente din pris lige her.

Klipning af skrænter

Har du skrænter eller store bakker, der skal klippes eller tyndes helt ud? Så er vores Flailbot verdensklasse. Du kan se mere her og få din pris.

Rengøring

Vi samarbejder med et af Danmarks bedste rengøringsselskaber for at opretholde vores professionelle omdømme som totalleverandør. Vi samarbejder med Cas Cas Gruppen – Besøg dem her.