Om os

Hvem er vi?

Vi hos BS Landskabspleje A/S, har siden 2014 haft en passion for vedligeholdelse og service indenfor naturpleje og snerydning – på hele Sjælland.

Vinder af håndværkerprisen 2018. I 2018 vandt vi hos BS Landskabspleje håndværkerprisen. Vi genvandt prisen i 2019.

Håndværkerprisen tildeles håndværkere i udvalgte brancher, hvor brugere på Håndværker.dk kan vurdere og anbefale deres lokale håndværkere. Læs mere om vores pris her.

Når vi prissætter opgaver

Hos BS Landskabspleje går vi meget op i gennemsigtighed. Derudover går vi meget op i at alle aftaler overholdes. Det vigtigste her er ofte prisen.

Mange af vores opgaver er accepteret efter et tilbud med en fast pris. Nogle gange skal der udføres ekstra arbejde, hvorfor det giver mening at løse opgaven på timepris – både for Kundens og vores skyld. Dermed sikrer vi den billigste pris, når noget akut skal udføres. Man kan dog altid få et estimeret timetal at vide.

Der er nogle opgaver vi løser på ren timepris. Det man skal være opmærksom på er at det arbejde, der bestilles og udføres på timepris indeholder pauser – i bestemmelse med overenskomster og fratrækkes således ikke. Når det er prissat en opgave med en fast pris, er det samme princip der gælder.

Vores værdier

Passionerede og handlekraftige

Høj faglighed og kvalitet

Et stærkt arbejdsmiljø

Vores visioner

Konkurrencedygtige priser

Tæt samarbejde med kunderne

Ergonomisk- og miljørigtigt arbejde