Kontakt os

Adresse

Hovedkontor 

Industrivænget 8

4622 Havdrup

Tlf: 46 56 03 97

CVR: 35823301

Teamet

Jonna Lillelund

Jonna Lillelund

Driftsleder/grønvedligeholdelse

Jonna Lillelund har været aktiv anlægsgartner gennem mange år har taget en uddannelse som urban landskabsingeniør på KU (Københavns universitet).

Under uddannelsen har Jonna været i praktik hos Frederikssund kommune, Plan- og byudvikling, hvor hun har udarbejdet en strategi for kommunens træer, og senere i HedeDanmark, hvor hun efterfølgende havde ansættelse i en midlertidig driftslederstilling.

jl@bslp.dk / 20 21 05 06

Steen Lindqvist

Steen Lindqvist

Driftsleder/skovarbejde

Steen Lindqvist (f. 1960) er til daglig skov- og træfældnings ansvarlig hos BS Landskabspleje A/S.

Steen er uddannet indenfor skovbrug, og har inden sin tid hos BS Landskabspleje A/S været selvstændig i 35 år indenfor træfældning, og han er derfor ekspert på området.

sl@bslp.dk / 29 71 82 85

Line Lindqvist

Line Lindqvist

Bogholder/HR

Line Lindqvist (f. 1990) er administrativ medarbejder og står for fakturering, bogføring og personaleforhold hos BS Landskabspleje A/S, samt den daglige kontakt med kunderne.

Line har flere års erfaring indenfor branchen, og besidder en HG2- og merkonomuddannelse.

ll@bslp.dk / 61 68 75 03
Faktura@bslp.dk

Marcus Oxe

Marcus Oxe

Konsulent

Marcus Oxe (f. 1992) har en række salgskurser i bagagen, og er certificeret i SEO (Søgemaskineoptimering).

Marcus har i de seneste seks år arbejdet som konsulent, og hans spidskompetencer er indenfor kundepleje og salg af grøn vedligeholdelse – både til virksomheder og private.

mo@bslp.dk / 22 12 11 07

Morten Vang Christensen

Morten Vang Christensen

Have- og park ansvarlig

Morten Vang Christensen (f. 1993) har flere års erfaring i branchen, og har tidligere været selvstændig entreprenør, hvor han har været projektleder på alt fra små til store haveanlæg.

Morten står blandt andet for at udregne og give tilbud hos BS Landskabspleje A/S, så kunderne får den bedste pris. Derudover har Morten stor viden indenfor planter og plantevækst, samt designe, udvikle og drive grønne områder i byerne.

mvc@bslp.dk / 20 68 22 29

Benjamin Pless

Benjamin Pless

Stifter og medejer - CEO
Entreprenør opgaver

Benjamin Pless (f. 1985) grundlagde BS Landskabspleje A/S tilbage i 2014, og har efterfølgende dannet partnerskab med Cas Cas Gruppen A/S. Forinden BS Landskabspleje, har Benjamin arbejdet indenfor landskabspleje og som entreprenør, med løbende lederkurser og –uddannelser, siden starten af 2000.

Til dagligt står Benjamin for den daglige og administrative styring i virksomheden, herunder blandt andet tilbud og kontrakter, samt større indkøb.

bp@bslp.dk / 25 15 03 97

Alexander Kofoed

Alexander Kofoed

SoMe Manager

Alexander Kofoed(f. 1995) er ansvarlig for indhold og kommunikation på de sociale medier (Facebook, Instagram, Linkedin) hos BS Landskabspleje A/S.

På de sociale medier sørger Alexander med billeder og videoer at dokumentere det daglige arbejde, som udføres af BS Landskabspleje . Derudover informerer og promoverer Alexander også om aktuelle tilbud og kampagner hos BS Landskabspleje A/S.

ak@bslp.dk / 40 96 48 71