Benjamin Pless

Stifter og medejer – CEO

Benjamin Pless (f. 1985) grundlagde BS Landskabspleje A/S tilbage i 2014, og har efterfølgende dannet partnerskab med Cas Cas Gruppen A/S. Forinden BS Landskabspleje, har Benjamin arbejdet indenfor landskabspleje og som entreprenør, med løbende lederkurser og –uddannelser, siden starten af 2000.

Til dagligt står Benjamin for den daglige og administrative styring i virksomheden, herunder blandt andet tilbud og kontrakter, samt større indkøb.

bp@bslp.dk / 25 15 03 97

Kontakt os

Teamet

Line Lindqvist

Line Lindqvist

Administrativ medarbejder

Line Lindqvist (f. 1990) er administrativ medarbejder og står for bogføring og fakturering hos BS Landskabspleje A/S, samt den daglige kontakt med kunderne.

Line har flere års erfaring indenfor branchen, og besidder en HG2- og merkonomuddannelse.

ll@bslp.dk / 61 68 75 03
Faktura@bslp.dk

Christian Søder

Christian Søder

Driftsleder

Christian Søder (f. 1986) er til daglig driftsleder hos BS Landskabspleje A/S.

Christian har tidligere været selvstændig og medejer af BS Slamsluger, som efterfølgende blev solgt til BS Landskabspleje.

Christian har i løbet af de seneste tre år arbejdet i virksomheden, hvor han blandt andet står for kvalitetssikring og projekthåndtering.

cs@bslp.dk / 20 66 68 93

Marcus Oxe

Marcus Oxe

Konsulent

Marcus Oxe (f. 1992) har en række salgskurser i bagagen, og er certificeret i SEO (Søgemaskineoptimering).

Marcus har i de seneste seks år arbejdet som konsulent, og hans spidskompetencer er indenfor kundepleje og salg af grøn vedligeholdelse – både til virksomheder og private.

mo@bslp.dk / 22 12 11 07

Caroline Leth Thaysen

Caroline Leth Thaysen

Salg og marketing

Caroline Leth Thaysen (f. 1994) står for salg og marketing hos BS Landskabspleje A/S og Cas Cas Gruppen A/S, hvor hendes spidskompetencer er indenfor online markedsføring og social media.

Caroline er nyuddannet kandidat i kommunikation og performance design fra Roskilde Universitet (RUC), og arbejdede som studentermedhjælper hos BS Landskabspleje under sin uddannelse.
Derudover har Caroline tidligere arbejdet i mere end to år som projektassistent i social media og marketing hos Lindskov Communication.

ct@bslp.dk / 61 67 62 26

Morten Vang Christensen

Morten Vang Christensen

Have- og park ansvarlig

Morten Vang Christensen (f. 1993) har flere års erfaring i branchen, og har tidligere været selvstændig entreprenør, hvor han har været projektleder på alt fra små til store haveanlæg.

Morten står blandt andet for at udregne og give tilbud hos BS Landskabspleje A/S, så kunderne får den bedste pris. Derudover har Morten stor viden indenfor planter og plantevækst, samt designe, udvikle og drive grønne områder i byerne.

mvc@bslp.dk / 20 68 22 29

Simon Durup Olsen

Simon Durup Olsen

Have- og park ansvarlig

Simon Durup Olsen (f.1995) er have- og park ansvarlig, og har stærke kompetencer indenfor 2D- og 3D-visualisering samt rådgivning med henblik på anlægsstyrring, planteanvendelse og klimahåndtering.

Simon har haft en længere praktikperiode hos tegnestuen Schul Landskabsarkitekter, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med visualisering af tekniske løsninger og oversigter, og har derved stor viden indenfor design og udvikling af grønne områder.

sd@bslp.dk / 28 73 31 94

Per Bellerby Stenbæk

Per Bellerby Stenbæk

Driftsdirektør og medejer

Per Bellerby Stenbæk (f. 1980) har 10 års ledelseserfaring fra rengøringsbranchen. Til daglig sidder Per som driftsdirektør i Cas Cas Gruppen A/S, hvor han står for forretningsstrategier, ledelse og salg.

Per har været med til at bygge firmaet op til det, der danner rammen om Cas Cas Gruppen A/S, som vi kender firmaet i dag. Per er uddannet fra Copenhagen Business School (CBS) i forretningsstrategi og ledelse i praksis.

per@cascasgruppen.dk / 22 29 35 50

Torben Jacobsen

Torben Jacobsen

Godkendt revisor siden 1984

Torben Jacobsen (f. 1958) har 40 års erfaring indenfor økonomi og regnskab, og er uddannet HD-regnskabsvæsen samt merkonom i regnskab, revision og markedsføring.

Torben har en lang række af spidskompetencer i bagagen, såsom udarbejdelse af regnskaber og budgetter, økonomi- og skatterådgivning, køb og salg af virksomheder, investerings- og strategiplaner samt bestyrelsesarbejde.

torben@cascasgruppen.dk / 22 62 20 28

Steen Lindqvist

Steen Lindqvist

Skov- og træfældnings ansvarlig

Steen Lindqvist (f. 1960) er til daglig skov- og træfældnings ansvarlig hos BS Landskabspleje A/S.

Steen er uddannet indenfor skovbrug, og har inden sin tid hos BS Landskabspleje A/S været selvstændig i 35 år indenfor træfældning, og han er derfor ekspert på området.

sl@bslp.dk / 29 71 82 85

Per Sørensen

Per Sørensen

Salgschef

Per Sørensen (f. 1958) har mere end 35 års erfaring med salg og kundepleje, og er til daglig salgschef hos både BS Landskabspleje A/S og Cas Cas Gruppen A/S.

Per har i en lang årrække haft diverse salgs- og lederstillinger hos Carlsberg, hvorefter han bevægede sig over i skadedyrsbranchen hos Wisecon. Her opbyggede han deres salgsafdeling fra bunden, til at blive en global succes.

ps@bslp.dk / 41 48 80 00