Kontakt os

Adresse

Hovedkontor 

Industrivænget 8

4622 Havdrup

Tlf: 46 56 03 97

CVR: 35823301

Teamet

Jonna Lillelund

Jonna Lillelund

Driftsleder/grønvedligeholdelse

Jonna Lillelund har været aktiv anlægsgartner gennem mange år har taget en uddannelse som urban landskabsingeniør på KU (Københavns universitet).

Under uddannelsen har Jonna været i praktik hos Frederikssund kommune, Plan- og byudvikling, hvor hun har udarbejdet en strategi for kommunens træer, og senere i HedeDanmark, hvor hun efterfølgende havde ansættelse i en midlertidig driftslederstilling.

jl@bslp.dk / 20 21 05 06

Steen Lindqvist

Steen Lindqvist

Driftsleder/skovarbejde

Steen Lindqvist (f. 1960) er til daglig skov- og træfældnings ansvarlig hos BS Landskabspleje A/S.

Steen er uddannet indenfor skovbrug, og har inden sin tid hos BS Landskabspleje A/S været selvstændig i 35 år indenfor træfældning, og han er derfor ekspert på området.

sl@bslp.dk / 29 71 82 85

Line Lindqvist

Line Lindqvist

Bogholder/HR

Line Lindqvist (f. 1990) er administrativ medarbejder og står for fakturering, bogføring og personaleforhold hos BS Landskabspleje A/S, samt den daglige kontakt med kunderne.

Line har flere års erfaring indenfor branchen, og besidder en HG2- og merkonomuddannelse.

ll@bslp.dk / 61 68 75 03
Faktura@bslp.dk

Marcus Oxe

Marcus Oxe

Konsulent

Marcus Oxe (f. 1992) har en række salgskurser i bagagen, og er certificeret i SEO (Søgemaskineoptimering).

Marcus har i de seneste seks år arbejdet som konsulent, og hans spidskompetencer er indenfor kundepleje og salg af grøn vedligeholdelse – både til virksomheder og private.

mo@bslp.dk / 22 12 11 07

Morten Vang Christensen

Morten Vang Christensen

Have- og park ansvarlig

Morten Vang Christensen (f. 1993) har flere års erfaring i branchen, og har tidligere været selvstændig entreprenør, hvor han har været projektleder på alt fra små til store haveanlæg.

Morten står blandt andet for at udregne og give tilbud hos BS Landskabspleje A/S, så kunderne får den bedste pris. Derudover har Morten stor viden indenfor planter og plantevækst, samt designe, udvikle og drive grønne områder i byerne.

mvc@bslp.dk / 20 68 22 29

Benjamin Pless

Benjamin Pless

Stifter og medejer - CEO
Entreprenør opgaver

Benjamin Pless (f. 1985) grundlagde BS Landskabspleje A/S tilbage i 2014, og har efterfølgende dannet partnerskab med Cas Cas Gruppen A/S. Forinden BS Landskabspleje, har Benjamin arbejdet indenfor landskabspleje og som entreprenør, med løbende lederkurser og –uddannelser, siden starten af 2000.

Til dagligt står Benjamin for den daglige og administrative styring i virksomheden, herunder blandt andet tilbud og kontrakter, samt større indkøb.

bp@bslp.dk / 25 15 03 97

Alexander Kofoed

Alexander Kofoed

SoMe Manager

Alexander Kofoed(f. 1995) er ansvarlige for indhold og kommunikation på de sociale medier (Facebook, Instagram, Linkedin) hos BS Landskabspleje A/S.

På de sociale medier sørger Alexander med billeder og videoer at dokumentere det daglige arbejde, som BS Landskabspleje udfører for kunderne. Derudover informerer og promoverer Alexander også om aktuelle tilbud og kampagner hos BS Landskabspleje A/S.

ak@bslp.dk / 40 96 48 71