Borgmesterbesøg på Hovedkontoret

Der blev bl.a. talt om vækst, samarbejde og udsatte unge, da vi, BS Landskabspleje A/S, inviterede borgmester Niels Hörup på kaffe.

I januar 2020 flyttede BS Landskabspleje A/S til Industrivænget i Havdrup, og samme år blev vi kåret til ”Gazelle-virksomhed” af avisen Børsen – en hæder, der tilfalder landets hurtigst voksende virksomheder. Netop vækst var også et af de emner, der blev talt om, da borgmester Niels Hörup besøgte os som en del af Solrød Kommunes erhvervsindsats. Med ved besøget var også en repræsentant for Erhvervshus Sjælland, der varetager den specialiserede erhvervsindsats i kommunen, og en erhvervskonsulent fra kommunens erhvervsservice.

BS Landskabspleje A/S, beskæftiger sig med både indendørs og udendørs vedligeholds- og anlægsopgaver samt rengøring mv., har i dag ca. 30 ansatte, og det blev under mødet bl.a. drøftet, hvordan virksomheden i et stille og roligt tempo kan vækste endnu mere. En af de services som vi er vækstet en del på er vores træfældningsafdeling, der oplever stor efterspørgsel.

“Vores vækst skyldes vores dygtige medarbejdere både på kontoret, men i særdeleshed også udførende personale hos vores kunder. Vi vil fortsat sikre sund vækst gennem gode vilkår for vores medarbejdere. Det tror vi på på den lange bane,” siger grundlægger og CEO Benjamin Pless.

På mødet blev det aftalt, at en forretningsudvikler fra Erhvervshus Sjælland skal genbesøge virksomheden for at sparre om den videre udvikling af virksomhedens strategi og virksomhedsudvikling.

Vil hjælpe udsatte unge


BS Landskabspleje A/S vil mere end blot at drive en succesfuld virksomhed. Det var derfor ikke kun vækstpotentiale og mulighederne for at strømline virksomheden endnu mere, der blev talt om på borgmesterbesøget. BS Landskabspleje A/S vil nemlig også gerne hjælpe til med at få udsatte unge ind på arbejdsmarkedet.

”Det er utrolig inspirerende at møde mennesker, der både har en forretningsmæssig drivkraft, og som samtidig ønsker at tage et socialt ansvar og hjælpe andre. Vi ved, hvor vigtigt det er at være en del af arbejdsmarkedet også som ungt menneske, der bakser med forskellige udfordringer, derfor er det også vigtigt, at der er virksomheder, der er villige til at gøre en ekstra indsats for at hjælpe de unge ind på arbejdsmarkedet,” siger borgmester Niels Hörup og fortsætter:

”Når vi via virksomhedsbesøgene kommer i dialog med vores lokale erhvervsliv er der større mulighed for at skabe samarbejder om fx at hjælpe udsatte unge samtidig med, at kommunens erhvervsservice får en bedre mulighed for at finde frem til, hvor erhvervsservicen kan facilitere virksomhedens mulighed for at udvikle sit vækstpotentiale.”

Virksomhedsbesøg er et af flere initiativer, som Solrød Kommune gør brug af for at få viden om og inspiration til, hvordan kommunens erhvervsservice bedst muligt kan understøtte virksomhederne i at skabe vækst og udvikling, som sikrer lokale, private arbejdspladser.