Hvorfor vælge en fejesugemaskine

Fejesugemaskine

Årstiderne skifter, ukrudtet skyder frem og diverse rester af blade fra efteråret samt andet affald ligger på fortovene, vejene og p-pladserne. Nu er tiden inde til, at arealerne bliver kørt i bund og bliver forårsklare.

Men hvordan kan man egentlig fjerne alt affald og blade på en gang, på så store og trafikkerede arealer? Det er netop her, at en fejesugemaskine kommer ind i billedet.

Hvad kan en fejesugemaskine?

Det ligger måske lidt i ordet; en fejesugemaskine fejer og suger alt affald, blade og glasskår op, og efterlader derved belægningerne pæne og rene. De runde, roterende koste, der sidder forrest på maskinen, fejer så effektivt, at fejesugemaskinen faktisk også kan fjerne alle ukrudtsrester, og kan komme helt ind i hjørnerne på de besværlige fortovskanter.

Alt hvad fejesugemaskinen suger op, samles inde i maskinen, og bliver efterfølgende bortkørt på miljørigtig vis.

Fejesugemaskine eller almindelig fejning?

Du tænker måske, at det kan være lidt omfattende, at have en stor maskine kørende rundt på dine arealer, og overvejer måske en almindelig fejning i stedet. For hvad er overhovedet forskellen?

Forskellen ligger i, at en fejesugemaskine kan køre dine arealer helt i bund, og fjerner alt fra blade og ukrudtsrester til glasskår og søm, på dens vej. Det vil altså sige, at fejesugemaskinen er den hurtigste og mest effektive løsning.

En almindelig fejning, derimod, er bedre til arealer, der allerede har gennemgået en fejning med en fejesugemaskine, som efterfølgende skal vedligeholdes. Alt afhængigt af dit areal, kan sådan en vedligholdelse være aktuel 1-3 gange om året.

Lyder det som noget for dig?

Du er altid velkommen til at kontakte BS Landskabspleje, for få et uforpligtende tilbud på dine arealer. Vi servicerer på hele Sjælland, og du kan kontakte os på bp@bslp.dk.

Har du behov for andre services, kan du læse meget mere her, om hvad vi ellers kan tilbyde.