Professionel træbeskæring i Hornbæk fra bslp.dk

Billig træbeskæring i Hornbæk

Har du brug for hjælp til træbeskæring i Hornbæk? Hos BS Landskabspleje kan vi hjælpe dig. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi varetager opgaver lige fra at reducere kronen af træet eller udtynding til opstamning eller kroneløft.

Vi hjælper også gerne med topkapning af dit træ. Her skal du overveje, hvorvidt du ønsker, om vi skal tage haveaffaldet med os, eller om du selv vil skaffe det af vejen.

Stor erfaring er en fordel

Vi har stor erfaring indenfor feltet og har tidligere hjulpet både i kommuner, hos virksomheder og hos private havejere. Vi sørger altid for at være påpasselige i forhold til omgivelserne, så andre nærtliggende beplantninger ikke lider skade.

Vores priser er blandt branchens bedste. Vi giver dig altid en fast pris og garanterer dig derfor, at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser. Du kan i nedenstående kontaktformular indhente dit tilbud. Det er vigtigt, at du oplyser træets type, da din pris afhænger heraf. I enkelte tilfælde vil det være nødvendigt for os at besigtige træet, så vi kan bedømme opgavens omfang for derefter at give dig en pris.

Vi har hovedsæde på Roskildevej 408 i Hedehusene og kan derfor nemt komme til Hornbæk. Har du brug for hjælp andre steder på Sjælland, kan vi også sagtens hjælpe dig der. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information på tlf. +45 46560397.

Har du brug for gode råd til træbeskæring, kan du med fordel læse vores blogindlæg om træbeskæring her.