Professionelle træbeskæringer i Gilleleje

Beskæring af træer i Gilleleje

Hos BS Landskabspleje hjælper vi dig med beskæring af dit træ. Vi udfører alle slags opgaver – alt fra at reducere kronen af træet eller udtynding lige til opstamning eller kroneløft. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, så tøv ej. Vi kan sagtens hjælpe dig.

Vi hjælper ligeledes med topkapning af dit træ. Her skal du beslutte, om du ønsker, at vi skal fjerne haveaffaldet efterfølgende eller om du selv vil stå for afskaffelsen.

Professionelt arbejde til tiden

Vi har den rette viden og erfaring. Vi hjælper både kommuner, virksomheder og hos private haveejere. Vi er omhyggelige, og vi ved, hvor vigtigt det er at tage hensyn til de omkringliggende planter. Du kan derfor trygt få os til at hjælpe dig med din træbeskæring.

Vi har nogle af branchens bedste priser, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi giver dig en fast pris, så du ikke støder på nogle ubehagelige overraskelser undervejs. Du kan indhente dit tilbud i nedenstående kontaktformular. Det er vigtigt, at du oplyser træets type og ønsker du, at vi fjerner haveaffaldet, skal dette noteres. Vi vil i enkelte tilfælde være nødsaget til at foretage en besigtigelse for at kunne give dig en pris.

Geografi og kontaktinformationer

Vi har adresse på Roskildevej 408 i Hedehusene og har derfor nemt ved at komme til Gilleleje. Har du brug for vores hjælp andre steder på Sjælland, så kan vi helt sikkert også hjælpe dig der.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. +45 46560397.

Har du interesse i mere viden om træbeskæring, anbefaler vi dig at læse vores blogindlæg om træbeskæring her.