Her udføres professionel og billig træfældning i Køge fra bslp.dk

Professionel træfældning i Køge

Står du og skal have fældet et eller flere træer eller har du brug for en topkapning? Hos BS Landskabspleje hjælper vi dig ligegyldig, hvor stor eller lille din opgave er.

Vi vil altid anbefale, at du får professionel hjælp til fældning af træer. Der er mange komplikationer forbundet med opgaven og der er forskellige hensyn, der skal tages.

I sikre hænder med træfældning fra BS Landskabspleje

Hos os har vi den rigtige viden og erfaring, når det kommer til topkapning og fældning af træer. Vi tager alle sikkerhedsmæssige hensyn og ligeledes tager vi hensyn til omgivelserne. Vi har løst alle slags opgaver – lige fra topkapning af træer og fældning af enkelttræer til fældning af hele skove. Vi udfører arbejde for både kommuner, virksomheder og private haveejere. Vi kan derfor også hjælpe dig.

Billig træfældning i Køge

Vi er blandt branchens billigste, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten på det træfældningsarbejde vi skal udføre. Du kan derfor trygt få os til at udføre arbejdet for dig. Prisen afhænger af forskellige faktorer og det er derfor vigtigt, at du svarer på nedenstående spørgsmål i kontaktformularen, når du indhenter dit tilbud, så vi kan beregne den rigtige pris til dig:

  • Hvor højt er træet, der skal fældes?
  • Hvor kan træet lægges?
  • Hvordan er adgangsforholdene?
  • Hvor i landet skal træet fældes?


Haster din sag, så tøv ej. Vi rykker hastigt ud og sørger for at arbejdet bliver udført hurtigt og korrekt. Vi har hovedsæde på Roskildevej 408 i Hedehusene og kan derfor nemt komme til Køge. Har du brug for hjælp andre steder på Sjælland, hjælper vi også gerne der.