Her udføres professionel træfældning i Hornbæk fra bslp.dk

Professionel træfældning i Hornbæk

Har du et træ, der skygger for solen, eller er du måske uheldig at stå med en mere akut sag, hvor et træ er blevet ødelagt i stormen? Uanset hvilken årsag der er tale om, rykker vi hos BS Landskabspleje hurtigt ud og hjælper dig med din træfældning eller topkapning.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at træfældning ikke altid er et gør-det-selv projekt, da der er flere risici forbundet med opgaven. Vi anbefaler derfor, at du får professionelle til at fælde dit træ.

Træfældningspriser og sikkerhed

Hos os tager vi højde for alle komplikationer. Vi tager både sikkerhedsmæssige hensyn og hensyn til omgivelserne. Vi sørger for, at opgaven bliver løst hurtigt og til en fair pris.

Du kan i nedenstående formular indhente dit tilbud. Da prisen afhænger af forskellige parametre, bør du oplyse nedenstående oplysninger i formularen:

  •  Hvor højt er træet, der skal fældes?
  •  Hvor kan træet lægges?
  •  Hvordan er adgangsforholdene?
  •  Hvor i landet skal træet fældes?


Der er ingen opgave, der er enten for stor eller for lille, så tøv ikke med at få os til at fælde dit træ. Vi tilbyder alt fra topkapning af dit træ, til fældning af et eller flere træer. Vi har sågar  tidligere fældet hele skove. Vi har igennem mange år fældet træer hos både kommuner, virksomheder og private havejere.

Geografi

Vi har hovedsæde på Roskildevej 408 i Hedehusene og vi har derved nemt ved at komme til Hornbæk for at fælde dit træ. Har du et træ, der skal fældes i en anden by på Sjælland, er dette heller ikke til hindring for os.