Professionel træfældning i Holbæk

Professionel træfældning i Holbæk

Har du et træ, der står i vejen af den ene eller anden grund, så kan vi hos BS Landskabspleje hjælpe dig. Vi tilbyder både topkapning af dit træ, hvis blot træet har vokset sig for stort, men vi tilbyder også at fælde træet helt. Hos os er en opgave hverken for stor eller for lille. Vi hjælper både kommuner, virksomheder og private haveejere. Om det gælder topkapning af et træ eller fældning af en hel skov, så står vi til rådighed.

Går du med overvejelser om at udføre arbejdet selv, anbefaler vi altid, at du får professionel hjælp. Der er mange udfordringer forbundet med træfældning og det er derfor en god idé at få arbejdet udført at nogen, som har den rigtige viden og erfaring på området. Vi har igennem mange år arbejdet med træfældning og har hjulpet alle slags kunder. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger os.

Priser på træfældning i Holbæk

Vi er blandt branchens billigste, men vi går ikke på kompromis, når det gælder arbejdsudførelsen og sikkerheden. Vi tager både sikkerhedsmæssige hensyn og derudover tager vi hensyn til omgivelserne. Din pris afhænger af forskellige faktorer. Vi beder dig derfor svare på nedenstående spørgsmål, når du indhenter dit tilbud i formularen nedenfor:

  • Hvor højt er træet, der skal fældes?
  • Hvor kan træet lægges?
  • Hvordan er adgangsforholdene?
  • Hvor i landet skal træet fældes?


Da vi har hovedsæde på Roskildevej 408 i Hedehusene, kan vi nemt hjælpe dig i Holbæk. Står du med en akut sag, er vi også de rette at henvende sig til, da vi står klar med det samme til at hjælpe dig.