Professionel og billig træfældning

Træfældning i Helsingør

Vi tilbyder professionel og billig træfældning i Helsingør. Vi er professionelle på området og vi sørger altid for at foretage alle sikkerhedsmæssige hensyn og vi tager ligeledes hensyn til omgivelserne.

Det kan være noget af en mundfuld at stå for træfældningen selv. Vi anbefaler til enhver tid, at man får fagfolk til at løse opgaven. Dermed undgår du alle de komplikationer, der er forbundet med træfældning. Vi garanterer, at du er i trygge hænder, hvis du vælger os til opgaven.

Erfaring og knowhow

Vi har både viden og erfaring på området. Vi udfører alle slags opgaver – små som store. Vi gør alt fra topkapning af træer og fældning af enkelt træer til fældning af hele skove. Vi hjælper både kommuner, virksomheder og private haveejere. Tøv derfor ikke med at få os til at hjælpe dig.

Står du i en situation, hvor du gerne vil have hjælp til topkapning eller til fældning af træer, kan du indhente dit tilbud. Vi er både hurtige og vores priser er blandt branchens bedste. Det er vigtigt, at du oplyser følgende svar på nedenstående spørgsmål, da din pris afhænger heraf:

  • Hvor højt er træet, der skal fældes?
  • Hvor kan træet lægges?
  • Hvordan er adgangsforholdene?
  • Hvor i landet skal træet fældes?

Priser på træfældning


Står du overfor en akut sag, kan vi rykke hurtigt ud. Vi har hovedsæde på Roskildevej 408 i Hedehusene og vi er derfor parate til at hjælpe dig i Helsingør. Står du overfor et problem i en anden by på Sjælland, kan vi også sagtens løse den opgave for dig.