Her udfører vi træfældning i Greve

Træfældning i Greve til alle kunder

Ejer du virksomhed i Greve? Eller har du brug for træfældning hjemme i din private have?

Hos BS Landskabspleje hjælper vi dig med fældning af træer. Er dit træ vokset ind foran dit vindue og har du brug for en topkapning, eller er dit træ til gene af den ene eller anden grund? Ligegyldig hvad end årsagen er, hjælper vi dig med opgaven.

Vi vil altid anbefale dig at få professionelle til at udføre arbejdet. Der er mange komplikationer forbundet med fældning af træer. Vi har både den nødvendige viden og erfaring på området, så du kan derfor trygt lade os varetage opgaven.

Vi klarer alle træopgaver

Ligegyldig hvor stor eller hvor lille opgaven er, hjælper vi hos BS Landskabspleje dig. Vi udfører alle slags opgaver lige fra topkapning og træfældning af enkelttræer til fældning af hele skove. Derfor er opgavens omfang ingen hindring for os.

Vores priser er blandt branchens bedste og vores sikkerhed er i top. Vi tager ligeledes alle nødvendige hensyn til omgivelserne, når dit træ skal fældes. Du kan indhente et tilbud fra os ved at udfylde nedenstående formular. Det er vigtigt, at du oplyser svarene på nedenstående spørgsmål, da de har betydning for prisen:

Hvor højt er træet, der skal fældes?

  •  Hvor kan træet lægges?
  •  Hvordan er adgangsforholdene?
  •  Hvor i landet skal træet fældes?


Har du brug for akut hjælp, rykker vi hastigt ud. Vi har adresse på Roskildevej 408 i Hedehusene og vi kan derfor hurtigt være fremme i Greve. Har du brug for hjælp andre steder på Sjælland, kommer vi også gerne, og hjælper dig der.