Vi tilbyder professionel træfældning til alle kunder i Gilleleje og omegn

Billig træfældning i Gilleleje

Har du sommerhus i Gilleleje og har du et træ, der bliver ved med at irritere dig? Vi tilbyder professionel og billig træfældning i Gilleleje, og er klar til at hjælpe dig.

Hos BS Landskabspleje har vi professionelle fagfolk til at løse opgaven. Vi besidder den rigtige viden og har en masse erfaring med træfældning.

Der er flere komplikationer ved at fælde et træ og vi anbefaler derfor altid, at du får professionelle til at tage hånd om opgaven. Vi sørger for, at alle sikkerhedsmæssige hensyn tages og vi tager hensyn til omgivelserne. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger os til at udføre opgaven.

Indhent priser på træfældning

Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi udfører alle slags opgaver lige fra topkapning af et enkelt træ til træfældning af en hel skov. Ligeledes hjælper vi både kommuner, virksomheder og private haveejere.

Har du en opgave vi skal løse for dig, kan du udfylde nedenstående formular for at indhente dit tilbud. Vi sørger for, at opgaven udføres hurtigt og til en fair pris.  Det er vigtigt, at du oplyser svarene på følgende spørgsmål i formularen, da din pris afhænger heraf:

  • Hvor højt er træet, der skal fældes?
  • Hvor kan træet lægges?
  • Hvordan er adgangsforholdene?
  • Hvor i landet skal træet fældes?


Akut træfældning i Gilleleje

Står du med en akut sag, så tøv ikke. Hos os rykker vi hastigt ud og får løst problemet hurtigt. Det kan være efter en storm, vandskade eller et voldsomt snevejr, som har foråsaget store skader på dit træ.

Vi har adresse på Roskildevej 408 i Hedehusene og hjælper overalt med træfældning på Sjælland. I Gilleleje har vi således mange træfældninger ved sommerhusene – Det er derfor ingen hindring, at du har brug for vores hjælp i Gilleleje.

Kontakt

Du kan altid ringe til os på telefon 46560397 eller sende en mail på kontakt@bslp.dk