Professionel træbeskæring udføres fra bslp.dk i Helsingør

Professionel træbeskæring i Helsingør

Har du brug for hjælp til træbeskæring? Måske har du et træ der trænger til udtynding eller en trækrone, der trænger til at blive reduceret, i så fald kan vi hjælpe dig. Vi hjælper også gerne med opstamning eller et kroneløft. Hos BS Landskabspleje varetager vi alle typer af opgaver og ingen opgave er hverken for stor eller for lille.

Ønsker du en topkapning af dit træ, kan vi også hjælpe dig med det. Her er det vigtigt, at du beslutter, om vi skal fjerne haveaffaldet efterfølgende eller om du selv har mulighed for at skaffe det af vejen.

Hjælp til alle typer kunder

Vi hjælper alle typer af kunder og har før både udført opgaver for kommuner, virksomheder og for private haveejere. Vi har den rigtige viden og erfaring og du er derfor i trygge hænder, når du vælger os til at løse din opgave. Vi tager altid hensyn til de omkringliggende beplantninger.

Du kan i nedenstående formular indhente dit tilbud. Vi har blandt branchen bedste priser og vi giver dig altid en fast pris. På den måde er der ingen ubehagelige overraskelser i vente, når du vælger os. Det er vigtigt, at du oplyser os træets type, hvilken opgave vi skal udføre og hvis du ønsker, at vi fjerner haveaffaldet. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt med en besigtigelse for at kunne give dig en pris.

Beskæringer til folk i Helsingør

Vi har hovedsæde på Roskildevej 408 i Hedehusene og har derfor nemt ved at komme til Helsingør. Har du brug for hjælp andre steder på Sjælland, hjælper vi dig også gerne der.

Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 46560397. Du kan med fordel også læse vores blogindlæg om træbeskæring her.