KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

VAGTTELEFON 24-7-365

SERVICE BÅDE INDE OG UDE

Ejendomsservice til foreninger og virksomheder

Kniber det med at finde ressourcer til vedligeholdelse af din ejendom og dine omgivelser? 

Vi tilbyder ejendomsservice på hele Sjælland!

Herunder kan du se et udvalg af de services vi udfører:

… og meget mere! 

Vi arbejder på hele Sjælland og tilbyder ejendomsservice til alle, der har brug for det. Her til højre, kan du indhente et tilbud til din virksomhed eller forening. Udfyld den – og vi kommer retur hurtigst muligt.

Tilbud på ejendomsservice – Vi svarer inden 24 timer!

  35.450

  Trappetrin rengøres hver uge

  14.920

  Vinduer vaskes og pudses årligt

  520.000

  Kvadratmeter sne ryddes og saltes hver sæson

  99,9%

  Tilfredse kunder

  100%

  Gennemsigtige priser på vores tilbud

  Udvalgte referencer

  Priser på ejendomsservice

  Priserne på ejendomsservice varierer alt efter, hvor meget du ønsker og hvilke opgaver, du ønsker vi varetager.

  Når du bestiller et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, så vil du modtage et oplæg, hvor priserne er 100 % gennemskuelige. Du vil blive præsenteret for pr. gang priser, der tilsammen udregnes til en fast månedlig pris.

  Vi tilbyder også en fast årlig pris, som du betaler én gang.

  Få svar inden 24 timer

  Vores store erfaring gør det muligt at tilbyde dig en skræddersyet løsning der opfylder dine behov. På den måde sikrer vi, at du får den service, som du øsnker. Og at de ønskede opgaver udføres, fuldstændig som du vil have det.

  Vi har hovedkontor og maskinhal i Havdrup. Herfra kører vi ud hver dag for at servicere vores kunder på hele Sjælland. Her servicerer vi både ejerforeninger, andelsboligforeninger og private virksomheder.

  Kontakt, hvis du har spørgsmål eller vil have et tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud på ejendomsservice eller har spørgsmål.

  Det kan du enten gøre på tlf. 46 56 03 97 eller mail ved at trykke her

  Eksempler på Ejendomsservices vi tilbyder:

  Trappevask

  Vi tilbyder trappevask til lejlighedskomplekser, firmaer, foreninger eller hvis du som privat gerne vil have vasket trapperne op til din lejlighed.

  På trappen er der dagligt gang, hvor mange benytter sig af trappen og på den måde samles hurtigt snavs. Kombineret med at trappen er noget af det første jeres gæster, kunder mv. ser når de ankommer hos jer, så er det et af de vigtigste steder at holde rent.

  Det ved vi! Derfor gør vi det også grundigt, med de korrekte midler og til den bedste pris.

  Vinduespudsning

  Findes der noget mere irriterende end fedtfingre eller snavs på vinduerne? Derudover kender vi til årstidernes forskellige resultater på vinduerne.

  Vi arbejder altid efter at skabe det reneste vindue som overhovedet muligt. Pga. vores erfaring ved vi blandt andet at sådan noget som løbere og kanter IKKE er tilladt, når vi har været på besøg for at udføre vinduespolering.

  Vi pudser vinduer – både inde og ude. Vi tilbyder også at pudse vinduer i højden, da vi kan tilbyde vinduespolering med lift.

  Viceværtservice

  En vicevært i et gårdmiljø eller en boligforening kan være en rigtig værdsat investering. På nuværende tidspunkt har vi mange, der nyder godt af en vicevært fra BS Landskabspleje.

  Der vil altid være tjek på el, vand og varme. Der kan, efter aftale, tilknyttes forskellige typer opgaver – både inde og ude.

  Vi definerer opgaverne sammen med jer, som f.eks. Hvor mange timer skal der fejes ugentligt? Hvad skal der aflæses? Hvilke askebægre og skraldespande skal tømmes? Og hvordan skal arbejdet udføres?

  I bund og grund vil det være jeres egen medarbejder – Men I vil ikke have nogle spildtimer forbundet med en vicevært fra os.

  Grafittirens / vask af facade

  Vi tilbyder vask af alle typer facader. Og uanset om du er fast kunde hos os eller bare vil have det udført en gang, så er vi klar til det og din opgave.

  Når I får gæster på besøg, kundebesøg eller bare selv kommer hjem fra arbejde, vil facaden oftest være det I ser først. Derfor mener vi, at en ren facade bidrager til god trivsel og er meget indbydende. Derfor er det vigtigt at holde facaden ren.

  Hvis I, uheldigvis, har været udsat for grafitti, så kan vi hjælpe. Vi har erfaring med rens af grafitti på både murstensvægge, glatte facader og meget mere. Her er vi stolte af vores erfaring.

  Græsslåning

  Høj sol, ingen skyer på himlen og nyslået græs. Tanken om det skaber stor glæde i mange danskeres øjne. Udover at det er et solidt tegn på godt vejr, forår, sommer og sol, så er nyslået græs også noget der skaber glæde. Vi slår rigtig meget græs i løbet af april til oktober.

  Vores kunder er både små og store ejerforeninger, kommuner og virksomheder. Med andre ord: Alle str. græsplæner slåes af os.

  Når vi slår græs hos dig, så kan du være sikker på, at vi samler alt græs, der måtte ligge i vejen. Derudover sørger vi også for at trimme kanter, så alt fremstår smukt og velplejet.

  Ukrudtsbekæmpelse

  Vi tilbyder både at luge, sprøjte og brænde. Vi ved, at mange mennesker har en holdning til om deres ukrudt skal sprøjtes eller brændes. Vi lytter, tilpasser og udfører ukrudtsbekæmpelsen efter dine ønsker, til den aftalte tid og på det ønskede areal.

  Det kan eksempelvis være langs kanter, ved en indgang, et langt fortov eller hvor du ellers har behov.

  Mange af vores medarbejdere har de certifikater det kræver, når der skal udføres ukrudtsbekæmpelse. Derfor kan du trygt overlade ukrudtsbekæmpelsen til os.

  Rensning af tagrender / nedløbsrør

  Når skidt og snavs samler sig i tagrenderne, øges risikoen for stop. En aftale med os omkring rensning af tagrender og nedløbsrør sikrer at det ikke sker. Vi tilpasser en aftale efter dine behov, aftaler intervaller, samt frekvenser i løbet af året, så du kan være tryg.

  Snerydning og saltning

  En af vores største poster er snerydning og saltning. Vi rydder sne og salter i dag for mange virksomheder og foreninger. Det gælder f.eks. små fortove, gårde og store parkeringspladser.

  Vi har et stor udvalg af maskineri til rådighed, der gør det muligt for os at tage alle slags opgaver. Vi kan både tilbyde saltning med almindelig salt, men også urea, hvis det er et ønske eller krav. Derudover ankommer vi typisk om natten, udfører arbejdet og kører igen.

  Læs mere om ejendomsservice i København, Køge, Roskilde og Taastrup.