Logo 46 56 03 97

Træfældning

Træfældninger hos BS Landskabspleje

Professionel træfældning udføres til gennemskuelige priser, når du ønsker og på en professionel måde. Vi fælder dine træer, hvad enten du skal have gjort det i din private have – eller det er i forbindelse med en virksomheds arealer.

Vores erfaring gør, at vi har mulighed for at løse de mest komplekse træfældninger. Det gælder både, hvis træet er væltet, står tæt op af en husmur eller …

Træfældning pris

Priser på træfældning afhænger selvfølgelig af højde, størrelse, hvor det er i landet og andre ting. Vi anbefaler derfor, at der tages kontakt til os først, så vi sammen med dig, kan finde den bedste løsning for det arbejde der skal udføres.

Ud fra, hvad du informerer os om, kan du med fordel blive bedt om at sende et billede – Andre gange er vi nødt til at besigtige opgaven. Dette sikrer, at du får den rigtige pris første gang, og vi ved, hvordan arbejdet skal udføres til din tilfredsstillelse.

Tilbud på træfældninger

Indtast dine informationer her, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Navn

Telefonnummer

E-mail

Adresse og postnummer

Hvor højt er træet ca?

Andet vi skal vide inden du får dit tilbud?

Stubfræsning og topkapning

Når træet eller træerne er blevet fældet, udfører vi også gerne rod-/stubfræsning – effektivt og nænsomt, så der ikke efterlades spor af træet.

Hvis du ønsker stubfræsning, så roden/stubben er væk, når træet er fældet, så kommer vi ud med en maskine der skal bruge ca. 90 cm i bredden for at komme ind.

Kontakt BS Landskabspleje

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for at få mere information. Vi tilbyder også træfældning

Vi er til at træffe på telefon 46 56 03 97  eller mail kontakt@bslp.dk

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.