Træfældning til gode priser på hele Sjælland

Indhent dit tilbud nu
– vi svarer inden 24 timer


    Vi tilbyder professionel træfældning til alle typer af kunder på hele Sjælland.

    Som så mange andre private ejere af en have, står du måske med et træ du gerne vil have fældet. Årsagerne kan være vidt forskellige – men uanset hvad hjælper vi naturligvis til med træfældningen! Ring allerede nu på tlf. 46 56 03 97, send os en mail på kontakt@bslp.dk eller skriv til os via kontaktformularen.

    Træfældning er ikke altid et gør-det-selv arbejde. Derfor anbefaler vi dig, at lade en professionel træfælder om det. Det kan vi klare, og vi kan klare det hurtigt og til en skarp, fast pris.

    Tryk her for at få et uforpligtende tilbud på træfældning

    Her ses træfældning fra bslp.dk. Vores aborist fælder træer i etaper.

    Professionel og effektiv træfældning

    Vores erfarne folk har de sidste mange år fældet træer for både private, kommuner og virksomheder. Der har været mange forskellige opgaver – og derfor er vi også klar på din! Vi har været med til at fælde hele skove, mindre træer, fælde flere træer ad gangen, store som små samt helt ned til at fælde et enkelt i en have.

    Derfor skal du ikke tøve med at indhente et tilbud på din træfældning. For ingen opgave er for stor eller lille til os! Vi udfører træfældning på hele Sjælland især i København, Køge, Taastrup og Holbæk.

    Hvad koster det at fælde et træ?

    Prisen på træfældning kan variere meget fra træ til træ. Hvorfor? Grunden er, at når der skal tages højde for en træfældning, er der nogle parametre man bliver nødt til at være opmærksom på. Bl.a. har vi brug for at vide:

    • Hvor højt er træet / træerne?
    • Hvor kan vi lægge træet?
    • Hvordan er adgangsforholdene?
    • Hvor i landet skal vi hjælpe dig?

    Akut træfældning

    Har der været storm, står du måske med et væltet træ, eller er dit træ ved at vælte og du skal have fældet det nu, så er vi klar til at rykke ud. Drejer det sig om akut træfældning, så ring til os direkte på 46 56 03 97 og fortæl os hvad det drejer sig om. Vi står klar til at hjælpe dig.

    Mange års erfaring med topkapning og beskæring

    Har træet groet store grene, der er til gene? Går grenene snart ind i hustaget, ned til jorden eller trænger der for lidt sollys igennem? Lad en professionel topkapper, fra BS Landskabspleje, om at få beskåret, topkappet og ordnet dit træ. Vi udfører dit arbejde på den bedste og mest effektive måde og med erfarne medarbejdere, der ved hvad der virker.

    Du kan indhente dit tilbud på topkapning eller beskæring lige her

    Sikkerhed – Sørg for sikker, simpel træfældning

    Uanset om opgaven er et træ, der skal fældes, topkappes eller beskæres, så er sikkerhed vigtigt for os. Vi går derfor meget op i, hvordan vi udfører arbejdet og på hvilken måde vi sikrer de omkringliggende arealer.

    Andreas Clemmensen – skov- og træfældnings ansvarlig

    Har du behov for professionel træfældning? Så har jeg dygtige og kompetente kolleger, der kan hjælpe dig. Ring til mig på 46 56 03 97 og lad os få en snak om din opgave. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

    Tager I grenaffaldet med?

    Som udgangspunkt, når du får en pris fra os, så er prisen altid inklusiv oprydning og bortskaffelse af grene på miljørigtig vis. Hvis du ønsker at beholde grenene, kan vi lave det til flis med vores flishugger eller måske ønsker du, at vi skærer det til brænde – dette er også en mulighed. Du skal blot oplyse om det, så træet bliver brugt på bedste vis.

    Brug affaldet som flis til bede

    Du kan bruge grenaffaldet som flis til bede, hvis det ønskes. Så medbringer vi vores flishugger. Når store grene og stammen er fri, så smider vi det i flishuggeren, som laver træflis ud af det. Det er super godt, hvis du eksempelvis gerne vil give dine bede et pænt udseende. Ligeledes er det også en sjov måde at genanvende det fældne træ på.

    Sørg blot for at informer os om dit ønske – Så klarer vi den.

    Vil I skære det til stubbe?

    Vi kan sagtens skære træet, når det er fældet, til stubbe du kan bruge i brændeovnen. Det kan ligeledes også bruges, hvis du mangler ‘stole’ ved en bålplads, eller som noget andet sjovt. Kun fantasien sætter grænser.

    Kan alle på Sjælland få fældet træer?

    Vi starter de fleste dage i Havdrup, da det er her vi har hovedkontor og lager til maskinel. Det fungerer fint, da vi let kan komme både mod København, Vest eller Sydpå. Derfor er vores træfældning for alle på Sjælland, der synes de har et træ, som skal ned.

    Vil du se hvilke byer vi blandt andet tilbyder træfældning? Så klik her.

    Bliver stubben fræst efter træfældning?

    Ikke som udgangspunkt. Dette er et muligt tilkøb, da vi skal have stubfræseren med ud. Vi fælder træet så langt ned mod jorden som muligt og derefter vil der være en lille stub tilbage.

    Du kan også få et tilbud på stubfræsning.

    Årsager til at indhente pris på træfældning

    Der er mange årsager til, hvorfor man indhenter priser på træfældning. Nogle af de årsager vi får fortalt er blandt andet, at hvis man eksempelvis overvejer at flytte i hus, men et stort bøgetræ står i vejen for solen i haven. Denne pris skal i dette eksempel bruges til forhandling.

    Der er ligeledes mange der er flyttet, og ønsker pris for at få fældet træet.

    Derudover er der eksempler på bekymring for at træet vælter ned i huset i tilfælde af storm, træet er flækket efter et lynnedslag, eller det bare står skævt og man er ved at være træt af det.

    Grundene er mange – og der findes sikkert mange flere. Men hvis du går med overvejelser om, hvad træfældningen koster, så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag. Vi giver gode råd og vejledning, hvis du er i tvivl.

    Er der lang ventetid på træfældning?

    Det første du skal gøre er at indhente et tilbud fra os. Et af de store plusser ved at bestille et tilbud fra os er, at vi kontakter dig hurtigt og aftaler det videre forløb. Vi er overbeviste om, at nøglen til succes er en hurtig førstehåndskontakt.

    Herefter vil der, ud fra opgavens beskrivelse, enten blive aftalt en besigtigelse – Nogle gange kan du også være så skarp i beskrivelsen, at prisen vil kunne blive informeret i telefonen / på mail. Hvis du vil give dig selv fornuftige forudsætninger for at få en pris oplyst, når du ringer, så kan du notere følgende vedrørende din træfældningsopgave:

    • Træets placering
    • Træets størrelse – højde og diameter
    • Adgangsforhold til træet
    • Skal der stubfræses efter arbejdet

    Disse oplysninger er brugbare for os, hvis vi skal udføre træfældning hos dig. Når der skal fældes et træ, så kigger vi på om det skal tages ned i etaper eller om det måske blot kan lægges ned. Når træet skal tages ned i etaper, kan vi enten beslutte os for at klatre eller bruge lift. Derfor er adgangsforholdene til træet væsentlige.

    Når du har bestilt os til at fælde træerne, så er der typisk 14 dages ventetid. Dette varierer naturligvis efter tiderne på året, hvilket vi naturligvis tager forbehold for.

    Vi kører dagligt på Sjælland. Så hvem siger, vi ikke er i nærheden allerede og kan fælde dit træ lidt hurtigere? Derfor skal du ikke tøve med at ringe til os, for at få et uforpligtende tilbud.

    Kan man fælde træer om vinteren?

    Svaret er ja. Det kan man. Faktisk vil det typisk også være lettere for os at fælde om vinteren. Der er ikke så mange blade på grenene, hvilket gør opgaven lettere. Især når der skal ryddes op.

    Højtiden for træfældninger er typisk forår, men vi udfører træfældning året rundt. Træbeskæringerne er lidt mere komplekse. Et normalt træ kan sagtens beskæres – og gælder især om vinteren, når der ikke er så mange grene og blade på.

    Frugttræer er der en lidt anderledes tilgang til. Vi har skrevet om, hvornår de bør beskæres lige her.

    Anbefal vores træfældning

    håndværker.dk har vi vundet Årets Håndværkerpris for bedst anbefalede anlægsgartner i Hovedstaden. Det kan du læse mere om i vores pressemeddelse.

    Du kan give os en anbefaling for træfældning eller -beskæring, hvis vi har udført arbejdet for dig. Det kan du gøre lige her.