Logo 46 56 03 97

Stubfræsning Sjælland

Skal du have stubfræsning på Sjælland?

Bor du på Sjælland og har en stub der bare bliver ved, og ved, med at irritere dig? Er det irriterende ikke at kunne slå græsset helt op til stubben, så du bliver nødt til at tage din kanttrimmer … eller står den bare i vejen? Tro os, vi kender det. Der er dog ikke noget andet vi hellere vil, end at hjælpe dig med at få den stubfræst.

Vi tilbyder stubfræsning og rodfræsning på Sjælland til både private haveejere og erhverv.

Stubfræsning pris

Du kan prøve vores beregner herunder. Den giver dig en estimeret pris på din opgave lige med det samme. Prøv her:

 

Priserne er vejledende – Vi anbefaler altid du tager kontakt til os, for at høre din præcise pris. Det kan være, vi allerede kan løse din opgave i dag?

Stubfræsning Sjælland fra Bslp.dk

Stubfræsning Sjælland

Vi genetablerer naturligvis altid området efter endt stubfræsning, hvis du beder os om det. Det efterlader typisk et hul fra stubben, som vi genetablerer med græs.

Du kan ligeledes bruge flisen fra stubfræsningen til et bed. Der er nemlig mulighed for at bruge det som barkflis, i stedet for at gå ud og købe helt nyt barkflis – To fluer med et smæk, om man vil.

Indhent tilbud

Du kan udfylde dine informationer her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Beskriv din opgave

Skal vi stubfræse for dig?

Mangler du en professionel stubfræser og har brug for hjælp, så er vi klar. Dagligt servicerer vi kunder med stubfræsning og kan effektivt og billigt gøre det for dig.

Du kan tage kontakt til os på telefon: 46 56 03 97 eller sende en mail til kontakt@bslp.dk og beskrive din opgave. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.