Logo 46 56 03 97

Brolægning og belægning

Brolægning fra BS Landskabspleje

Både private ejere, foreninger og virksomheder kan skrive under på, at BS Landskabspleje er et sikkert valg, når det kommer til brolægning og belægning. Vi har solid erfaring, der betyder, at du kan stole på os som en professionel, omhyggelig og ansvarsbevidst leverandør – uanset dit projekt.

Ikke to projekter er ens, og vores tilgang er, at vi vil levere skræddersyede løsninger, der passer til kundens helt specifikke ønsker og behov. Det gælder også vores brolægninger og belægninger, som vi betragter som et unikt produkt, som skal kunne glæde dig og dine besøgende i mange år.

Brolægger priser

Priser på brolægning og belægning bliver sat efter:

  • Kvadratmeter
  • Type belægning
  • Skæringer

og om der er etableret bund … eller om vi skal gøre det.

Indhent dit tilbud her:

Speciel stensætning

Vi fører dine ideer ud i livet, men rådgiver også gerne med afsæt i vores erfaringer om, hvordan en vellykket udførelse kan se ud. BS Landskabspleje er med andre ord en kompetent, kvalitetsbevidst og fleksibel samarbejdspartner i alle faser af et brolægnings-/ og belægningsprojekt, uanset projektets type eller størrelse. Vi kan tage ansvar for opgaven fra start til slut eller i de faser, der passer dig.

Vi arbejder med de bedste materialer og sikrer dermed, at resultatet holder i mange år. Mulighederne tæller bl.a. fliser, granit, betonsten og natursten – lad os tage en snak om dine behov, hvad enten det drejer sig om privat belægning på f.eks. terrassen eller i indkørslen, eller en brolægning for en større virksomhed.

Ønsker du et tilbud på din næste belægning?

Typisk vil vi indlede med et møde hos dig, så vi kan besigtige det pågældende areal og sammen udarbejde en beskrivelse af den ønskede brolægning eller belægning. Herefter modtager du et skriftligt tilbud, og vi får alle detaljer på plads. Arbejdet påbegyndes og afsluttes på de aftalte tidspunkter, og du står med et resultat, du kan glæde dig over i mange år.

Skulle der senere opstå behov for andre opgaver på dine arealer, tilbyder vi naturligvis en lang række ejendomsservices, som du kan læse om her på siden.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om vores services eller indhente et uforpligtende tilbud.

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.