Træfældning København

Dagligt fælder vi træer i hele København. Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg. Faktisk hele Sjælland, men da vi har kontor samt lager/maskinel i Havdrup, så giver det os rigtig gode forudsætninger for at tilbyde træfældning i København.

Faktisk ligger vores største kundegruppe i København. Vi har dagligt 3-4 medarbejdere i Københavnsområdet, så vi kan også komme forbi hos dig, hvis du har behov for træfældning.

Måske står du, ligesom mange andre haveejere, i en situation, hvor du ønsker et eller flere træer fældet. Måske skygger de, står i vejen eller måske er du bare blevet enig med dig selv om, at nu er de tid til at det skal væk – uanset årsag kan vi hjælpe.

Pris på træfældning i København

Vores kompetente mandskab har igennem de sidste 30 år fældet træer hos både private haveejere, kommunale instanser og virksomheder i alle størrelser. Det betyder, at vi har oplevet rigtig mange sjove og spændende opgaver. Vi er endnu ikke stødt på det træ, vi ikke kunne fælde.

Prisen på træfældning afhænger af forskellige ting. Hvor er træet placeret, skal det bare lægges ned eller også køres bort? Ønsker du at vi fræser træet, så du har flis til brug i et bed eller?

Erfaring med træfældning

Vi har fældet hele skove, flere træer ad gangen, små- og store træer … simpelthen alle typer du kan tænke dig. Derfor skal du ikke tøve med at få et tilbud på netop din træfældning. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Det samme gør sig i øvrigt gældende for træbeskæring.

Kontakt

Tag fat i os på tlf: 46 56 03 97 eller mail kontakt@bslp.dk hvis du har spørgsmål eller andet.

Her kan du også forklare, om du fx. vil have foretaget stubfræsning med i træfældning. Stubfræsning kan du læse mere om her
Du kan læse mere om træfældning her. 

Indhent dit tilbud nu – Vi svarer inden 24 timer

  Ta’ en snak med Steen

  Steen Lindqvist

  Skov- og træfældnings ansvarlig

  Når man fælder træer i København, foregår det typisk i tæt bebyggelse og man er nødt til at vide, hvad man laver. Det ved vi. Vores erfaring med træfældning i København vil du mærke med det samme, du møder os.

  Vi har kompetente medarbejdere og qua vores erfaring, kan vi også hjælpe dig med at fælde dit træ. Uanset hvor i København.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig.