Haveplan

Som det første skridt på vejen til din nye have, vil vi hos BS Landskabspleje komme på besøg og foretage en besigtigelse, i samarbejde med dig. Her bliver der rig mulighed for at snakke om de ønsker og behov, som du har til haven.

Måske ønsker du en frodig og farverig have, med plads til at nyde morgenkaffen, eller måske vil du gerne have en mere simpel have, hvor dine børn kan lege? Hvad end du drømmer om, er det vores job at gøre dine ønsker til virkelighed.

Efterfølgende vil vi foretage en opmåling og registrering af haven, som vi benytter til at udarbejde en situationsplan af grunden i AutoCAD, i forholdet 1:100/1:200. Herefter kan vi lave et design, som er specifikt tilpasset til dig, sammen med en udførlig planteliste og planteplan. Ved at vi sammensætter en planteliste og planteplan til dig og din have, undgår du dyre fejlkøb af planter, der ikke passer til forholdende i din have.

Det vil efterfølgende også være muligt at tilføje detalje/tværsnit fra forskellige steder i din have.

Alt afhængigt af, hvad du ønsker at din have skal indeholde, vil selvfølgelig have en effekt på prisen af den komplette haveplan. Startprisen ligger på 8.000,- inkl. moms, hvor både besigtigelsen, opmåling og registrering samt det komplette tilbud er inkluderet i prisen.

Betaling

Du betaler først, når haveplanen er blevet udarbejdet og godkendt. Det koster jeg derfor ikke noget at have os på besøg.

Vælger du ‘Haveplanen’, kan du ydermere vælge at få inkluderet en 3D-tegning af haven, som vi udarbejder i SketchUp. Dette kan være det rigtige valg for dig, hvis du ønsker en mere æstetisk visualisering af din fremtidige have.

Ja tak, lad mig høre mere

Bonus info: En ny og vedligeholdt have kan faktisk være med til at skabe merværdi til din ejendom, hvilket får stor betydning, den dag du skal sælge.

open