KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

VAGTTELEFON 24-7-365

SERVICE BÅDE INDE OG UDE

Ejendomsservice til både foreninger og virksomheder

Kniber det med at finde ressourcer til vedligeholdelse af din ejendom og dine omgivelser? 

Vi tilbyder ejendomsservice på hele Sjælland!

Herunder ser du de services vi bla. udfører:

… og meget mere! 

Vi arbejder på hele Sjælland og tilbyder ejendomsservice til alle, der har brug for det. Her til højre, kan du indhente et tilbud til din virksomhed eller forening. Udfyld den – og vi kommer retur hurtigst muligt.

Tilbud på ejendomsservice – Vi svarer inden 24 timer!

35.450

Trappetrin rengøres hver uge

14.920

Vinduer vaskes og pudses årligt

520.000

Kvadratmeter sne ryddes og saltes hver sæson

99,9%

Tilfredse kunder

100%

Gennemsigtige priser på vores tilbud

Priser på ejendomsservice

Priserne på ejendomsservice varrierer alt efter, hvor meget du ønsker og hvilke opgaver, du ønsker vi varetager.

Når du bestiller et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, så vil du modtage et oplæg, hvor priserne er 100 % gennemskuelige. Du vil blive præsenteret for pr. gang priser der tilsammen er udregnet til en fast månedlig pris.

Vi tilbyder også en fast årlig pris, som du betaler én gang.

Få svar inden 24 timer

Vores store erfaring gør det muligt for os, at tilbyde dig en skræddersyet løsning efter dine behov. Dermed sikrer vi, at du får den service og de opgaver der skal udføres, fuldstændig som du vil have det.

Vi har hovedkontor og maskinhal på Industrivænget 8, 4622 Havdrup. Herfra kører vi ud hver dag for at servicerer vores kunder på hele Sjælland. Her servicerer vi både ejerforeninger, andelsboligforeninger og private virksomheder.

Kontakt, hvis du har spørgsmål eller du vil have et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os. Uanset om du vil have et tilbud, eller ønsker et tilbud på ejendomsservice

Det kan du enten gøre på tlf. 46 56 03 97 eller mail ved at trykke her

Ejendomsservices vi blandt andet tilbyder:

Trappevask

Vi tilbyder trappevask til lejlighedskomplekser, firmaer, foreninger eller hvis du som privat gerne vil have vasket trapper op til din lejlighed.

På trappen er der dagligt gang, der er måske ofte mange der benytter sig af trappen og derfor samles der hurtigt snavs. Kombineret med at trappen måske er noget af det første jeres gæster, kunder mv. ser når de ankommer hos jer, gør det, det til et af de vigtigste steder at holde rent.

Det ved vi – og derfor gør vi det også grundigt, med de korrekte midler og til den bedste pris.

Vinduespudsning

Hvad kan man blive mere irriteret over, end fedt-fingre eller snavs på vinduerne? Vi kender til årstidernes forskellige resultater på vinduerne.

Vi arbejder naturligvis altid efter at skabe det reneste vindue som overhovedet muligt. Pga. vores erfaring ved vi blandt andet at sådan noget som løbere og kanter ikke er tilladt, når vi har været på besøg for at udføre vinduespolering.

Vi pudser vinduer både inde og ude. Vi kan også pudse vinduer i højden, da vi kan tilbyde vinduespolering med lift.

Viceværtservice

En vicevært i et gårdmiljø eller i en boligforening kan være en rigtig god investering. I dagligdagen er der mange, der nyder godt af en vicevært fra BS Landskabspleje.

Der vil altid være tjek på el, vand og varme. Der kan, efter aftale, tilknyttes forskellige typer opgaver. Både inde og ude.

Vi definerer opgaverne sammen med jer. Hvor mange timer skal der fejes ugentligt, hvad skal der aflæses, hvilke askebægre og skraldespande skal tømmes og hvordan skal arbejdet udføres. I bund og grund vil det være jeres egen medarbejder – Men I vil ikke have nogle spildtimer forbundet med en vicevært fra os.

Grafittirens / vask af facade

Vi tilbyder vask af alle typer facader – og uanset om du er fast kunde hos os eller bare vil have det udført en gang, så er vi klar til det og din opgave.

Når I får gæster på besøg, kundebesøg eller bare selv kommer hjem fra arbejde, vil facaden ofte være det samme I ser. Derfor mener vi, at en ren facade bidrager til god trivsel og er meget indbydende. Derfor er det vigtigt at holde facaden ren.

Hvis I desværre har været udsat for grafitti, så kan vi hjælpe. Vi har erfaring med rens af grafitti på både murstensvægge, glatte facader og meget mere. Her er vi stolte af vores erfaring.

Græsslåning

Høj sol, ingen skyer på himlen og nyslået græs. Tanken om det skaber stor glæde i mange danskeres øjne. Udover at det er et solidt tegn på godt vejr, forår, sommer og sol, så er nyslået græs også noget der skaber glæde. Vi slår rigtig meget græs i løbet af april til oktober.

Vores kunder er både små ejerforeninger, store boligforeninger, kommuner og virksomheder. Med andre ord: Alt fra en lille græsplæne til en stor.

Når vi slår græs hos dig, så kan du være sikker på, at vi samler det op på græsset, der måtte ligge i vejen. Derudover sørger vi også for at trimme kanter, så alt fremstår smukt og velplejet.

Ukrudtsbekæmpelse

Vi tilbyder både at luge, sprøjte og brænde. Vi ved, mange mennesker har en holdning til især om deres ukrudt skal sprøjtes eller brændes. Vi tilpasser det, lytter og udfører ukrudtsbekæmpelsen til den aftalte tid og på det ønskede areal.

Det kan eksempelvis være langs kanter, ved en indgang, et langt fortov eller hvor du har behov.

Mange af vores medarbejdere har de certifikater det kræver, når der skal udføres ukrudtsbekæmpelse. Derfor kan du trygt overlade ukrudtsbekæmpelsen til os.

Rensning af tagrender / nedløbsrør

Når skidt og snavs samler sig i tagrenderne, kan du risikere stop. Men med en aftale omkring rensning af tagrender og nedløbsrør hos os, så er du sikret. Vi tilpasser en aftale efter dine behov, aftaler intervaller og frekvenser i løbet af året, så du kan være tryg.

Snerydning og saltning

En af vores største poster er snerydning og saltning. Vi rydder sne og salter i dag for mange virksomheder og foreninger. Her kan det både gælde et lille fortov, en lille gård eller en stor parkeringsplads.

Vi har forskellige typer maskiner, der gør det muligt for os at tage enhver opgave. Vi kan både tilbyde saltning med almindelig salt, men også urea, hvis det er et ønske eller krav. Derudover ankommer vi typisk om natten, udfører arbejdet og kører igen.

Læs mere om ejendomsservice i København, Køge, Roskilde og Taastrup.