Logo 46 56 03 97

Udtalelser

Så tilfredse er vores kunder

Kunderne siger: “Godt arbejde” håndværker.dk, klik og se mere

Kunderne siger:

Udgravning til kloak m.m.

Vi havde BS-Landskabspleje til at udføre kloak projekt for os i foråret 2015.Vi gav dem et samlet overblik over opgavens omfang og satte dem i kontakt med kommunen. Bs udførte opgaven til punkt og prikke uden vores indblanding.vi kan varmt anbefale BS Landskabspleje.Med venlig hilsen Lisbeth og Bjørn Henningsen.

– Bjørn Henningsen

 

Ny have på 700 m2 inkl. belægning!

Jeg kan på det varmeste anbefale BS Landskabspleje ApS, hvis du påtænker, at give haven den helt store tur eller overvejer ny belægning rundt om huset. Det vigtigste for mig var, at samtlige aftaler blev overholdt samtidig med, at vi havde en super god dialog igennem hele forløbet. Når man så ydermere får en yderst fornuftig pris i forhold til øvrige tilbud, så kan man kun være ekstra godt tilfreds med hele oplevelsen. Mange tak for et gedigent og professionelt stykke arbejde og ikke mindst den gode dialog :o) Mvh. Thomas B. Grevsen 4060 Kirke Såby

Thomas Bäcklund Grevsen

 

P-pladser i SF-sten mm.

Vi har benyttet BS Landskabspleje til flere opgaver. Vi har fået udskiftet hæk, hvor den 70 år gamle blandingshæk er fjernet og der stubfræset inden planting. Den nye ligusterhæk er i god vækst. BS Landskabspleje har varetaget vores fældnings- og rydningsopgaver, de er alle udført hurtigt til vores fulde tilfredshed. Ejendommen har fået udskiftet belægningen på 20 P-pladser til SF-sten. Arbejdet er udført som aftalt. og belægningen ligger som den skal. Arbejdet blev udført uden ophold, i den aftalte periode. alt i alt kan vi varmt anbefale BS Landskabspleje Per Buch-Larsen Driftsleder Gentofte Ejendomsselskab

– Per Buch-Larsen

 

Alm. løbende vedligeholdelse af have

Vedligeholdelse, beskæring, hækkeklipning, ukrudsbekæmpelse – alt udført som ønsket

– Kim

Udgravning til indkørsel

I samarbejde med Benjamin gravede vi ud til en stor indkørsel som en del af et større projekt, hvor han også har udført kloak og senere skal lægge asfalt, fliser og lave hegn. Alt sammen indtil nu udført i en god samarbejdsånd og yderst tilfredsstillende.

– HenrikBjergvang

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.