Logo 46 56 03 97

Træfældning København

Træfældning i København

BS Landskabspleje har hovedkontor i Hedehusene, men kører ud til hele Sjælland for at hjælpe vores kunder dagligt. Vores største kundegruppe ligger i København – derfor kan vi også hjælpe dig i hele indre del af København eller Storkøbenhavn.

Måske står du, ligesom mange andre haveejere, i en situation, hvor du ønsker et eller flere træer fældet. Måske skygger de, står i vejen eller måske er du bare blevet enig med dig selv om, at nu er de tid til at det skal væk – uanset årsag kan vi hjælpe.

Pris på træfældning i København

Vores kompetente mandskab har igennem de sidste 30 år fældet træer hos både private haveejere, kommunale instanser og virksomheder i alle størrelser. Det betyder, at vi har oplevet rigtig mange sjove og spændende opgaver. Vi er endnu ikke stødt på det træ, vi ikke kunne fælde.

Prisen på træfældning afhænger af forskellige ting. Hvor er træet placeret, skal det bare lægges ned eller også køres bort? Ønsker du at vi fræser træet, så du har flis til brug i et bed eller?

Indhent dit tilbud nu – Vi svarer inden 24 timer

Navn

Telefonnummer

E-mail

Adresse og postnummer

Hvor højt er træet ca?

Andet vi skal vide inden du får dit tilbud?

Erfaring med træfældning

Vi har fældet hele skove, flere træer ad gangen, små- og store træer … simpelthen alle typer du kan tænke dig. Derfor skal du ikke tøve med at få et tilbud på netop din træfældning. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Kontakt

Tag fat i os på tlf: 46 56 03 97 eller mail kontakt@bslp.dk hvis du har spørgsmål eller andet.

Her kan du også forklare, om du fx. vil have foretaget stubfræsning med i træfældning. Stubfræsning kan du læse mere om her
Du kan læse mere om træfældning her. 

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.