Logo 46 56 03 97

Træfældning i Hørsholm

Træfældning i Hørsholm

Der kan være mange forskellige årsager til at man ønsker et træ fældet. Det kan være kompliceret at fælde et træ uden det rette udstyr og erfaring. Det har vi her hos BS Landskabspleje. Ligeledes gør vi det også til en fornuftig pris og altid yderst professionelt.

Udover Hørsholm tilbyder vi også træfældning i blandt andet Hedehusene og København samt det øvrige Sjælland.

Pris på træfældning i Hørsholm

Vi har i 30 år arbejdet med at fælde træer hos både private haveejere, offentlige instanser og virksomheder i alle størrelser. Det har givet os mange sjove og spændende oplevelser, og stor erfaring inden for træfældning. Derudover kan vi stolt fortælle, at vi endnu ikke har mødt et træ, vi ikke kunne fælde.

Prisen på træfældning varierer, da mange forskellige ting spiller ind. Eksempelvis træets placering, om det blot skal lægges ned eller også køres væk, om du ønsker, at vi fræser træet, så du har flis til brug i bed osv.

Indhent dit tilbud nu – Vi svarer inden 24 timer!

Navn

Telefonnummer

E-mail

Adresse og postnummer

Hvor højt er træet ca?

Andet vi skal vide inden du får dit tilbud?

Erfaring med træfældning

Vi har fældet hele skove, flere træer ad gangen, små- og store træer. Du kan derfor trygt kontakte os med din opgave og få et godt tilbud. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os.

Kontakt

Tag fat i os på tlf: 46 56 03 97 eller mail kontakt@bslp.dk hvis du har spørgsmål eller andet.

Her kan du også forklare, om du fx. vil have foretaget stubfræsning med i træfældning. Stubfræsning kan du læse mere om her

Du kan læse mere om træfældning her.

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.