Logo 46 56 03 97

Træfældning Hedehusene

Træfældning Hedehusene

BS Landskabspleje’s hovedsæde er beliggende på Roskildevej 408 i Hedehusene, hvilket gør det både hurtigt, nemt og enkelt for os at rykke ud, hvis du som beboer i byen skulle få brug for vores hjælp og ekspertise. Vi kører også ud til resten af Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os.

Som det mange gange kan være tilfældet, står du måske og har brug for, eller har et ønske om, at få ét eller flere af dine træer fældet. Dette kan der være mange årsager til, men uanset hvad tilfældet måtte være står vi klar med hjælp til din træfældning.

Processen omkring træfældning kan være kompliceret og derfor anbefales det fra vores side, at du lader professionelle om opgaven. Vi klarer opgaven hurtigt og til en fair pris.

Indhent dit tilbud nu – Vi svarer inden 24 timer

Navn

Telefonnummer

E-mail

Adresse og postnummer

Hvor højt er træet ca?

Andet vi skal vide inden du får dit tilbud?

Viden og erfaring

I BS Landskabspleje har vi kompetente folk som gennem mange år har fældet træer hos både kommuner, virksomheder og private haveejere.

Dette har givet os stor erfaring på området samt erfaring om en stor mængde forskellige opgaver.

Vi har både fældet enkeltstående træer, hele skove, store og små træer samt flere træer ad gangen.

Kontakt os derfor og få et godt tilbud på lige netop det, som du har brug for. Vi klarer alle opgaver, store som små.

Træfældning pris

Vi prisfastsætter ud fra forskellige parametre, for eksempel højden på træet/træerne, mulighederne for placering af det fældede træ samt adgangsforholdene på området og din placering i landet.

Vi holder til i Hedehusene nær Roskilde, men udfører opgaver på hele Sjælland.

Akut træfældning

Der kan opstå mange situationer, hvor du får brug for akut træfældning. Uanset årsagen rykker vi ud og hjælper. Ring til os på +45 46 56 03 97 og fortæl os om opgaven.

Topkapning

Er dit træ blevet så stort og højt at det skygger for solen eller rammer dit hustag? Ring til os og lad en af vores professionelle og erfarne topkappere topkappe, beskære og ordne træet for dig.

Vi opererer ikke kun i vores nærområde i Hedehusene, men på hele Sjælland. Vores arbejde udføres effektivt og sikrer både et godt udført arbejde og dine omkringliggende arealer.

Du kan læse mere om træfældning her. 

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.