Logo 46 56 03 97

Træfældning til private

Billig træfældning

Som så mange andre private ejere af en have, står du måske med et træ du gerne vil have fældet. Årsagenerne kan være meget forskellige – men uanset hvad, hjælper vi naturligvis til med træfældningen!

Træfældning er ikke altid et gør-det-selv arbejde og derfor anbefaler vi dig at lade en professionel træfælder om det. Det kan vi klare, og vi kan klare det hurtigt og til en skarp pris.

Vi har hovedsæde i Hedehusene, men kører ud til hele Sjælland dagligt for at udføre arbejde.

Effektivitet, erfaring og know-how

Vores erfarne folk har de sidste mange år fældet træer for både private, kommuner og virksomheder. Der har været mange forskellige opgaver – og derfor er vi også klar på din! Vi har været med til at fælde hele skove, fælde flere træer ad gangen, store som små og helt ned til bare at fælde et enkelt i en have.

Derfor skal du ikke tøve med at indhente et tilbud på din træfældning. For ingen opgave er for stor eller lille til os!

Indhent dit tilbud nu – Vi svarer inden 24 timer

Navn

Telefonnummer

E-mail

Adresse og postnummer

Hvor højt er træet ca?

Andet vi skal vide inden du får dit tilbud?

Pris træfældning

Prisen på træfældning kan variere meget fra træ til træ. Hvorfor? Grunden er at når der skal tages højde for en træfældning er der nogle parametre, man bliver nødt til at være opmærksomme på. Bl.a. har vi brug for at vide:

  • Hvor højt er træet / træerne?
  • Hvor kan vi lægge træet?
  • Hvordan er adgangsforholdene?
  • Hvor i landet skal vi hjælpe dig?

Akut træfældning

Har det været storm, er dit træ ved at vælte eller er der andre årsager til du bare skal have fældet dit træ nu, så er vi klar til at rykke ud. Drejer det dig derfor om akut træfældning, så ring til os direkte på 46 56 03 97 og fortæl os hvad det drejer sig om.

Topkapning

Har træet groet store grene der er til gene? Går grenene snart ind i hustaget, ned til jorden eller trænger der for lidt sollys igennem? Lad en professionel topkapper fra BS Landskabspleje om at få beskåret, topkappet og ordnet dit træ. Vi udfører dit arbejde på den bedste og mest effektive måde og med erfarne medarbejdere, der ved hvad der virker.

Sikkerhed

Uanset om opgaven er en topkapning eller træfældning, så er sikkerhed vigtigt for os. Vi går derfor meget op i, hvordan vi gør arbejdet og på hvilken måde vi sikrer de omkringliggende arealer

Træfældning på hele Sjælland

Vi arbejder bla i:

Men har kunder på hele Sjælland, hvilket gør, at vi helt sikkert også er tæt på dig lige nu. Så tøv ikke med at give os et kald, så finder vi en skarp pris og en god løsning på din træfældning.

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.