Logo 46 56 03 97

Træbeskæring

Professionel Træbeskæring

Hos BS Landskabspleje tilbyder vi professionel træbeskæring til alle typer kunder, der måtte have behov for at få beskåret træerne. Vi ordner enhver type opgave, hvad enten du skal have reduceret kronen, udtydning eller opstamning/kroneløft.

Beskæring af træer på Sjælland

Vi arbejder til daglig med træbeskæringer på hele Sjælland og derfor kan vi også hjælpe dig. Vi tilbyder træbeskæring til både private, erhverv og kommuner på Sjælland – Dette gør også, at ingen opgave er for lille eller for stor til, at vi kan håndtere den. Alle vores opgaver med træbeskæring – og naturligvis også træfældning – udføres så skånsomt som muligt. Vi har altid fokus på træets trivsel og vi tager størst muligt hensyn til underlaget vi arbejder på, omgivelserne og hvis der er nærliggende beplantninger.

Indhent tilbud – også på topkapning

Navn

Telefonnummer

E-mail

Adresse og postnummer

Hvor højt er træet ca?

Andet vi skal vide inden du får dit tilbud?

Træbeskæring priser

Vores priser er nogle af markedets bedste. Vi sætter ofte faste priser, så vores kunder ikke får ubehagelige overraskelser når regningen modtages. Ovenstående forlumar kan udfyldes – Så får du et tilbud hurtigst muligt.

Det kommer ligeledes også an på, hvilken type træ der skal beskæres. Er det beskæring af blommetræ, æbletræ eller en anden type frugttræ? Måske det er beskæring af birketræer eller – Mulighederne for beskæring er mange og derfor er det vigtigt med den rette information og måske en besigtigelse.

Topkapning

Vi tilbyder ligeledes topkapning af dine træer. Ligesom med vores træbeskæringer, så prissætter vi altid vores topkapning på faste priser, så du er helt sikker på, hvilke udgifter du har forbundet med opgaven. Nogle opgaver er vi nødt til at besigtige, andre kan du, via de oplysninger om topkapningen eller beskæringen du giver os, få når vi snakker i telefonen. Yderligere skal du gøre op med dig selv, om du ønsker at vi tager affaldet med – eller om det er noget du selv vil håndtere.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at ringe til os tlf. 46560397 eller på mail ved at trykke her

Du kan også læse vores blog omkring gode råd til beskæring af træer her

 

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.