Logo 46 56 03 97

Stubfræsning

Professionel stubfræsning – gode priser

Stikker store, grimme og irriterende stubbe op af græsplænen fordi der for lang tid siden har stået et træ? Eller har du måske lige fældet et træ selv … og nu skal stubben væk? Eller har du rødder, du gerne vil have rodfræst?

Så er du kommet til det rette sted. Vi fjerner stubben med vores professionelle stubfræser.  Vores maskiner kan køre på stort set alt terræn. Det eneste der skal til, er at tilkørselsforholdene er mere end 90 cm bredde.

Stubfræsning pris

Prisen i beregneren er inkl. moms. Vi fræser i dybden fra 10-30 cm afhængig af terrænet.

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Beskriv din opgave

Stubfræser fra bslp.dk

Stub- og rodfræsning på Sjælland

Vi tilbyder stub- og rodfræsning på hele Sjælland til både private og erhverv. Størrelsen på stubbene eller rødderne er intet problem – Vores medarbejdere har mange års erfaring, så vi ved hvad der skal til.

Når vi har udført stubfræsning hos dig, sørger vi for at genetablere området. Det betyder eksempelvis at vi, på en græsplæne,  opfylder med nyt jord og sår nyt græs, så det hele fremstår som nyt igen. Vi rydder ligeledes op og sørger for at køre alt affald bort – Det er altid inkluderet i vores pris.

Nyt flis?

Hvis du skal etablere et nyt bed eller genopfylde et eksisterende bed med flis? Så kan vi sørge for at bruge flisen fra stubfræsningen og fylde op med. Så i stedet for at tage i byggemarkedet og købe nyt smuld og flis til dit bed, så kan du her slå to fluer med et smæk – om man vil.

Kontakt

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med din næste opgave.

Du er velkommen til at ringe til os på 46 56 03 97 eller du kan sende en mail til kontakt@bslp.dk.

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.