Logo 46 56 03 97

Vinterservice

Snerydning og saltning på hele Sjælland

Fremkommelighed og sikkerhed på veje, p-pladser, fortove og stier er ingen selvfølge, når det sner eller bliver glat. Og det er krævende selv at stå for snerydningen og glatførebekæmpelsen: Der skal investeres i det rigtige udstyr og kompetente medarbejdere skal være klar til blive sat ind, når det gælder. Det er svært at planlægge og styre.

Vi udfører snerydning og glatførebekæmpelse

Med det rette materiel og mange års erfaring har vi alle forudsætninger for at sikre dig, at sne og frost ikke udarter sig til et problem. Vi er nemlig i stand til at rydde, salte og gruse med kort varsel.

BS Landskabspleje har fast vintervagt i perioden fra d. 1. november og frem til d. 1. april – her er vi klar til at køre ud, når det er nødvendigt. Vagttelefonen er åben i døgndrift, sådan at du hurtigt kan få fat i den ansvarshavende for snerydning og glatførebekæmpelse.

Priser på snerydning

Du kan indtaste dine informationer her, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Postnummer

Evt. besked om arelaet


Opnå tryghed med et fast abonnement

Vi arbejder efter faste priser på opgaverne og tilbyder også gerne et fast kundeabonnement, så du er sikret den nødvendige rydning og saltning til en fastsat pris. Vi siger ikke ja til flere opgaver, end det er muligt at løse, hvilket betyder, at vores kunder med fast abonnement altid kan regne med, at vi står klar, når sneen falder.

Få et fast vinter-abonnement hos BS Landskabspleje – så er selv kraftigt snefald et overkommeligt problem.

Vi klarer snerydning og saltning for både små og store virksomheder på hele Sjælland. Vores maskinel klarer alle typer opgaver fra snerydning i Storkøbenhavn til saltning i Vestsjælland.

BS Landskabspleje har vores eget varslingssystem, som henter data fra DMI’s varslingssystem, VejVejr. Det betyder, at vi kan sætte ind i tide – og kun når der er brug for det.

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.