Logo 46 56 03 97

Ukrudtsbekæmpelse

Hvis udendørs arealer skal tage sig indbydende og pæne ud, er det vigtigt, at de ikke skæmmes af ukrudt. Velplejede arealer uden ukrudt gør et godt indtryk på dig og dine medarbejdere og jeres gæster.

BS Landskabspleje har mange års erfaring med bekæmpelse af ukrudt, og også på dette felt arbejder vi for både private og offentlige kunder. Vores opbyggede ekspertise betyder, at vi mestrer kunsten at bekæmpe ukrudtet på en både effektiv og skånsom måde. Alsidig erfaring med udendørs arealer kommer os til gode, også når ukrudtet skal holdes nede.

Vi forsøger at begrænse brugen af sprøjtemidler og bekæmper således så vist muligt ukrudtet manuelt. I arbejdet lægger vi største vægt på at skåne dine arealer, sådan at bede o. lign. ikke beskadiges. Når vi er færdige, fjerner vi naturligvis alle spor, så alt ser pænt og ryddet ud.

Kvaliteten, omhuen og fleksibiliteten i arbejdet er sikret, uanset om det handler om store eller små arealer, blomsterbede, rosenbede eller græsplæner. Vi har udbredt erfaring med de fleste typer af opgaver.


Første opgave er gratis

For at demonstrere vores kunnen tilbyder vi den første ukrudtsbekæmpelse uden beregning! Vi håber naturligvis på et efterfølgende samarbejde, men det er op til dig – tilbuddet er helt uforpligtende.

Kontakt os, hvis du vil se, hvad vi kan gøre for dine udendørs arealer.

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.