Logo 46 56 03 97

Haveanlæg

Hvad enten du stå med en have, du ønsker renoveret, eller du skal have anlagt en helt ny have, står BS Landskabspleje klar til at levere den ypperste service.

Lad dig ikke skræmme af, at haveanlægsarbejde kan have mange facetter – BS Landskabspleje har nemlig en bred vifte af erfaringer og kompetencer på området.

Hvis du mangler haveservice, kan du trykke her for at læse mere

Både private ejere, foreninger og virksomheder har oplevet vores alsidige kompetencer inden for haveanlæg – og du vil opleve det samme. Måske har du blot brug for ideer og råd til dit haveanlæg, eller måske har du behov for full-service lige fra ide og til selve etableringen af haven. Uanset dit behov er BS Landskabspleje en relevant og værdifuld samarbejdspartner og leverandør.

Fra A til Z markerer BS Landskabspleje sig som en professionel og kvalitetsbevidst partner til dit projekt. Vores mange års erfaring har givet os den fornødne viden og et skarpt blik for både de afgørende detaljer og de store linjer. Vi har derfor et solidt afsæt, både når vi leverer rådgivning til dine beslutninger, og når vi udfører det konkrete anlægsarbejde.

Hvis du har nogen spørgsmål inden for området haveanlæg, eller du ønsker et uforpligtende tilbud på vores services på dette felt, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.