Logo 46 56 03 97

Fejning

Har du store parkeringspladser eller udendørsarealer, der skal holdes pæne? Så vil en maskinfejning udført af BS Landskabspleje måske interessere dig.

BS Landskabspleje leverer nemlig fejning af udendørsarealer for virksomheder overalt på Sjælland. Vores tilgang til al slags ejendomsservice til virksomheder er, at virksomheden skal virke indbydende og præsentabel, og det ses også i vores maskinfejning, som udføres med omhu og grundighed.


Præcis og skånsom fejning

Vi har ekspertisen og udstyret til at vælge den rette fejeteknik hver gang. Maskinfejning kan uden problemer udføres med præcision, så længe man udviser den fornødne omhu. De arealer, hvor traditionelle fejemaskiner ikke kommer til så let, f. eks udendørs kælderskakter o.l., fejer vi også gerne.

Vi vurderer de konkrete forhold og tilpasser arbejdet derefter. Hvis udendørsarealerne f.eks. indbefatter snævre veje og/eller stier, sørger vi naturligvis for at feje skånsomt, så omkringliggende beplantninger o. lign. ikke tager skade.

Vores kompetente og erfarne personale er garanten for en korrekt fejning, uanset hvordan den specifikke opgave ser ud – og du kan stole på, at vi bruger den fornødne tid til at vurdere og løse opgaven.

Hør mere om mulighederne inden for fejning og øvrig ejendomsservice – kontakt os gerne.

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.