Logo 46 56 03 97

Sådan holder du katte væk fra haven

Hvordan holder man katte væk fra haven?

Har du problmer med fremmede katte i din have, så læs endelig videre. Vi giver nemlig her en række gode råd, der hjælper dig af med fremmede, uønskede katte.

Sådan undgår du katte i haven

Der findes mange forskellige og interessante løsningsforslag, når det kommer til, hvordan man undgår katte i haven. Ønsker man en mere simpel og primitiv løsning, kan man eksempelvis slå to grydelåg sammen i kort afstand fra katten, da dette formentlig vil forskrække katten i sådan et omfang, at den ikke vender tilbage. Hvis det ikke har den ønskede effekt, kan man forsøge sig med at kaste vand mod katten, da katte typisk er bange for vand.

Mange har måske oplevet, at fremmede katte trænger ind på ens grund og lægger sig på havemøblernes hynder. Dette er der en meget simpel og nem løsning på. Her skal man blot lægge staniol på hynderne, da katte ikke bryder sig om lyden af staniol og typisk vil søge væk.

Sådan holder du katte væk fra blomsterbedet

Fremmede katte i blomsterbedet kan være frygteligt irriterende. Heldigvis er der en række simple løsninger på problemet. Først og fremmest kan man forsøge sig med at benytte en stærk lugt omkring blomsterbedet, da de fleste katte ikke bryder sig om dette. Det er dog ikke sikkert, at det virker på alle katte. Et alternativ til den stærke lugt er brugte teposer, man skulle måske ikke lige tro det, men den er god nok. Duften fra teposerne kan afskrække katte. Skulle dette heller ikke have den ønskede effekt, kan man forsøge sig med hjortetakolie. Dette er et effektivt middel, men man skal være opmærksom på, at effekten forsvinder ved regnvejr.

 

Har du også, udover katte, problemer med dræbersnegle i haven, så læs her, hvordan du nemt og effektivt slipper af med dem. Er hverken katte eller dræbersnegle problemet i din have, men mangler du istedet tid og lyst til at pleje den, så læs mere om, hvad vi tilbyder af pleje og vedligeholdelse af grønneområder. 

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.