Logo 46 56 03 97

Pris på asfalt

Hvad er prisen på asfalt?

Efterspørgslen for asfaltreparationer er stigende, og det er derfor væsentligt at snakke om omkostningerne og prisen for sådanne reparationer. Mange henvender sig for at høre nærmere om pris og hvordan arbejdet udføres. Prisen afhænger naturligvis af opgavens omfang, så det kræver ofte en præcis opgavebeskrivelse, før en fast pris kan bestemmes. Ligemeget prisen eller opgavens størrelse er det en rigtig god ide at få lappet huller i asfalten så hurtigt som muligt, da det faktisk er vejens ejer, der har ansvaret, hvis der skulle ske nogen form for skader på eksempelvis biler som følger af et hul i asfalten.

Materialer

Der anvendes forskellige former for asfalt afhængig af opgaven. Hvis opgaven eksempelvis lyder på lapning af huller benyttes reparationsasfalt ofte. Det er et let anvendeligt materiale, som bruges ved mindre reparationer såsom p-pladser og indkørsler. ‘

Et andet materiale, der kan anvendes ved lapning af huller er “bærelag”. Det er grovere asfalt, der består af grus, asfalt og beton – også kaldet GAB. Da bærelag indholder flint og kalk er der en risiko for frostsprængninger. Derfor er det vigtigt, at der kommer et slidlag oven på det reparerede hul for at undgå disse frostsprængninger. Dette skal ske senest et år efter lapningen af hullet.

Før du vælger et slidlag, så rådfør med din leverandør. Det er vigtigt at tage stilling til:

  • Hvor stor trafikmængden er
  • Hvor høj er hastighedsgrænsen
  • Hvor vedligeholdt er vejen

Ved stor trafikmængde skal der benyttes en stor lagtykkelse, da det skaber længere holdbarhed.

Hastigheden er afgørende, da man ved højere hastigheder men et åbent slidlag kan skabe bedre friktion, hvilket er mere støjdæmpende.

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.