Logo 46 56 03 97

Er din have vinterklar?

Har du forberedt din have på vinteren?

Vinteren lurer forude, og det er som altid en god idé at sikre, at haven er klar til frost, sne og kulde. Det er vigtigt, at man beskytter sarte planter mod frost og rydde op omkring sine bede.

Derfor bør du gøre din have vinterklar

Under efteråret begynder en række af planterne stille og roligt at forberede sig på vinteren ved at trække saft og næring tilbage i stammen og rødderne. Bladene bliver samtidig gule og røde og til sidst falder de af. Dog er det ikke alle planter, der selv forbereder sig på vinteren. De planter, som normalt hører til i varmere omgivelser, som eksempelvis krydderurter og roser, forbereder sig altså ikke på den kommende frost. Derfor er man nødt til at give disse planter en hjælpende hånd, så man sikrer, at de også overlever vinteren.

Sådan beskytter du dine planter mod frost

Selvom det måske lyder som en røverhistorie, så er det faktisk bedre for planterne, hvis der ligger sne om vinteren og ikke bare frost. Sneen beskytter nemlig planeterne mod kulde. Dog er det ikke altid, at vi i Danmark har såkaldte “hvide vintre”, men bare rolig – der er flere andre ting, man kan gøre for at beskytte sine planter mod frost. Det har vist sig at være yderst effektiv at stoppe halm eller visne blade ned omkring sine planter og derefter lægge gran på. Har du sarte roser i din have, er det en god idé at lægge et let lag jord omkring rosen og eventuelt et lag gran.

En række planter tåler på ingen måde frost, og det er derfor en nødvendighed, at disse rykkes ind i hjemmet for at overleve. Dette er eksempelvis perlargonier, nerier og sommerblomster, der normalt er vant til varmere omgivelser.

Vedligeholdelse af have eller andre grønne områder kan virke som en uoverskuelig og trættende opgave; læs mere om vores tilbud af vedligeholdelse og pleje af grønne områder her.

Skal vi tage en snak?

Du skal være velkommen til at ringe til os. Benjamin vil tage imod dig, og tage snakken om din opgave.

RING

46 56 03 97

og snak med Benjamin

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring og en lang række glade og tilfredse kunder, giver os selvtilliden til at kunne sige, at du burde overveje os, inden du vælger din udbyder til servicering af udendørsarealer.

Skriv eller ring til os, og lad os få en snak om jeres arealer og hvorfor du skal vælge os.